id: 11579
Назва: Обґрунтування робочих параметрів вібраційного млина об'ємних коливань для виробництва високоактивних харчових добавок
Автори: Пушкар Ігор Анатолійович
Ключові слова: Високоактивні харчові добавки, мікромізаці, енергоощадне обладнання, комплексна взаємодія
Дата публікації: 2016-08-30 11:01:05
Останні зміни: 2016-08-30 11:01:05
Рік видання: 2016
Аннотація: В даному дипломному проекті розглядається розробка та впровадження вібраційного млин об`ємних коливань, як достатньо ефективного для реалізації високоякісного процесу здрібнення сипкого матеріалу при виробництві харчових добавок за умови його механоактивації та мінімізації споживаних енерговитратах на означене виробництво. На основі теоретичного аналізу динамічної моделі означеної машини та досліджуваного процесу отримані аналітичні та графічні залежності для її основних характеристик, що стало підставою для обґрунтування робочих режимів експлуатації розробленого обладнання. Наукова значущість роботи полягає в створенні якісно нової вібраційної техніки та оптимізації режимних параметрів процесу вібраційного здрібнення сировини, а саме: обґрунтовано технологічне обладнання для виробництва харчових добавок, розроблено вібраційний млин об`ємних коливань; досліджено динаміку руху її виконавчих органів та процес здрібнення сипкої сировини в робочому просторі.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11579.pdf
Тип виданя: FFFF
Видавництво: Керівник: Янович В.П.
Розташовується в колекціях : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 11579.pdf Розмір : 4231871 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|