id: 11027
Назва: Удосконалення технологій виробництва молока по сезонах та вплив на якість сиру «Російського».
Автори: Скічко Ірини Олегівни
Ключові слова: молоко-сировина, сир. яксть, сиропридатність, сир "Російський!
Дата публікації: 2016-06-17 12:44:01
Останні зміни: 2016-06-17 12:44:01
Рік видання: 2016
Аннотація: У роботі висвітлино удосконалення технології молока-сировини та вплив на якість готового продукту сиру "Росйського"
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11027.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 11027.pdf Розмір : 1412225 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська