id: 10283
Назва: Профілактика хвороб тварин. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентів заочної форми навчання з напрямку підготовки 6.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
Автори: Фаріонік Т.В.
Ключові слова: хвороба, тварини, профілактика
Дата публікації: 2016-02-24 11:33:13
Останні зміни: 2016-02-24 11:33:13
Рік видання: 2016
Аннотація: Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентів заочної форми навчання з напрямку підготовки 6.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/10283.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 10283.pdf Розмір : 598091 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|