id: 10171
Назва: Удосконалення технології виробництва сиру «Російського» в Крижопільській філії ТОВ ТЕРРА-ФУД
Автори: Бойко Д.Б.
Ключові слова: молоко, бактафугування, очищення, бактеріальна забрудненість, сир «Російський»
Дата публікації: 2016-02-12 11:35:18
Останні зміни: 2016-02-12 11:35:18
Рік видання: 2016
Аннотація: Вивчено вплив холодного очищення і бактофугування на якісні показники молока для виробництва сиру «Російський»
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/10171.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 10171.pdf Розмір : 1295182 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|