id: 10168
Назва: Виробництво свинини за різними фазами
Автори: Олійник В.В.
Ключові слова: виробництво, підсис, термін, жива маса, прирости
Дата публікації: 2016-02-12 10:55:57
Останні зміни: 2016-02-12 10:55:57
Рік видання: 2016
Аннотація: Проведені дослідження про виробництво свинини в умовах невеликих за потужністю підприємств, у яких більш доцільно використовувати молочний період свиноматок, який, в основному, знаходиться в межах 21-28 діб та доцільно продовжувати утримання свиноматок разом з поросятами до 35-денного віку при забезпечені повноцінними добавками до комбікормів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/10168.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 10168.pdf Розмір : 2411500 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|