id: 1008
Назва: Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання зі спеціальності «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва».
Автори: Скоромна О.І., Судай В.Д., Журенко В.К., Вознюк О.І.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-01-12 00:00:00
Останні зміни: 2010-11-10 12:01:47
Рік видання: 2009
Аннотація: Викладено у вигляді занять: подано загальні положення оцінки знань студентів з дисципліни, методи оцінки до забійної та після забійної вгодованості худоби і туш, методика планування росту молодняку, організації і порядку здачі-прийому худоби, методика розробки технологічного процесу виробництва яловичини. Розраховано на студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/1008.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений:
Файл : 1008.pdf Розмір : 612094 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|