id: 10010
Назва: Стандартизація продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання напрям підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Автори: Новгородська Н. В., Новаленко Н. О.
Ключові слова:
Дата публікації: 2015-12-23 11:14:15
Останні зміни: 2015-12-23 11:14:15
Рік видання: 2016
Аннотація: Мета вивчення курсу «Стандартизація продукції тваринництва» - формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і умінь в галузі стандартизації, метрології, управління і забезпечення якості продукці
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/10010.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 10010.pdf Розмір : 748578 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|