Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 7
Предмет: Технологія переробки продукції тваринництва

Фото
Викладач:
Новгородська Надія Володимирівна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
20561 Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання, спеціальність 204 «Технологія виробництва і пер Новгородська Н.В. 1421
27826 Технологія переробки продукції тваринництва.Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітні Новгородська Н.В. 50
78050 Конспект лекцій з дисципліни "Технологія переробки продукції тваринництва" 30
78051 ТППТ 1 30
78052 ТППТ 2 35
78053 ТППТ 3 18
78054 ТППТ 4 26
78055 ТППТ 5 24
78056 ТППТ 6 20
78057 ТППТ 7 33
78058 ТППТ 8 40
78059 ТППТ 9 29
78060 ТППТ 10 33
78061 ТППТ 12 25
78062 ТППТ 13 34
78063 ТППТ 14 19
78064 ТППТ 15 16
78065 ТППТ 16 11
78066 ТППТ 11 18
80164 ПЗ 2 ТППТ 13
80165 ПЗ 3 ТППТ 5
80168 ПЗ 4 ТППТ 9
80170 ПЗ 5 ТППТ 1
80171 ПЗ 6 ТППТ 4
80199 ПЗ 14 ТППТ 5
80192 ПЗ 9 ТППТ 7
80193 ПЗ 7 ТППТ 2
80194 ПЗ 10 ТППТ 8
80195 ПЗ 11 ТППТ 4
80196 ПЗ 12 ТППТ 9
80197 ПЗ 13 ТППТ 5
80191 ПЗ 8 ТППТ 12
80211 ПЗ 1 ТППТ 18
80716 Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань 20 «Аграрні науки та продовольство Новгородська Н.В. 56
98080 Робоча програма навчальної дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство спеціальність 0

Тести до виконання курсу

Код. Назва тесту Пит./Вик.
1ТППТ. МОЛОКО ПИТНЕ.0/0
2ТППТ. КИСЛОМОЛОЧНІ ПРОДУКТИ.0/0
3СВІЖІСТЬ МЯСА.0/0
4ТППТ. МАСЛО ВЕРШКОВЕ.0/0
5ТППТ. ЕКЗАМЕН.0/0
6КОВБАСНІ ВИРОБИ.0/0
7КОНСЕРВИ І НАПІВФАБРИКАТИ.0/0

Література в бібліотеці університету (9 найменувань)

Докладно