Користування методичною літературою:
"Силабус навчальної дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство спеціальність, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, о"
Новгородська Н.В., Технологія переробки продукції тваринництва
№ |
Дата |
Група |
ПІБ |
IP |
1 |
12/3/2025 20:21:59 |
|
|
81.30.167.48* |
2 |
12/3/2025 21:17:18 |
|
|
195.114.156.163* |
3 |
12/3/2025 21:18:47 |
|
|
195.114.156.163* |
4 |
11/3/2025 20:47:15 |
|
|
195.114.156.163* |
5 |
11/3/2025 23:59:47 |
|
|
195.114.156.163* |
* Інтернет