Користування методичною літературою:
"Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань 20 «Аграрні науки та продовольство» спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки пр"
Новгородська Н.В., Технологія переробки продукції тваринництва
№ |
Дата |
Група |
ПІБ |
IP |
1 |
18/3/2025 20:7:53 |
|
|
195.114.156.163* |
2 |
12/3/2025 20:27:43 |
|
|
81.30.167.48* |
3 |
11/3/2025 21:1:40 |
|
|
195.114.156.163* |
4 |
6/3/2025 14:48:30 |
|
|
5.1.6.49* |
* Інтернет