Користування методичною літературою:
"Робоча програма навчальної дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство спеціальність, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринн"
Новгородська Н.В., Технологія переробки продукції тваринництва
№ |
Дата |
Група |
ПІБ |
IP |
1 |
31/3/2025 8:40:42 |
|
|
176.32.10.15* |
2 |
24/3/2025 16:19:50 |
|
|
5.1.6.49* |
3 |
21/3/2025 11:35:49 |
|
|
5.1.6.49* |
4 |
20/3/2025 18:14:0 |
|
|
5.1.6.49* |
5 |
19/3/2025 1:12:7 |
|
|
195.114.156.163* |
6 |
12/3/2025 20:26:44 |
|
|
81.30.167.48* |
7 |
12/3/2025 21:20:2 |
|
|
195.114.156.163* |
8 |
11/3/2025 21:11:26 |
|
|
195.114.156.163* |
9 |
11/3/2025 23:59:19 |
|
|
195.114.156.163* |
10 |
4/3/2025 12:22:21 |
|
|
46.211.211.35* |
11 |
3/3/2025 10:54:23 |
|
|
5.1.6.49* |
12 |
3/3/2025 14:35:24 |
|
|
81.30.162.18* |
* Інтернет