Користування методичною літературою:

"Робоча програма навчальної дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство спеціальність, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринн"

Новгородська Н.В., Технологія переробки продукції тваринництва
Дата Група ПІБ IP
 1  31/3/2025 8:40:42      176.32.10.15*
 2  24/3/2025 16:19:50      5.1.6.49*
 3  21/3/2025 11:35:49      5.1.6.49*
 4  20/3/2025 18:14:0      5.1.6.49*
 5  19/3/2025 1:12:7      195.114.156.163*
 6  12/3/2025 20:26:44      81.30.167.48*
 7  12/3/2025 21:20:2      195.114.156.163*
 8  11/3/2025 21:11:26      195.114.156.163*
 9  11/3/2025 23:59:19      195.114.156.163*
 10  4/3/2025 12:22:21      46.211.211.35*
 11  3/3/2025 10:54:23      5.1.6.49*
 12  3/3/2025 14:35:24      81.30.162.18*
* Інтернет