Факультет менеджменту та права


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


декан факультету
к.е.н доцент Пронько Людмила Миколаївна

Наша адреса:
21018, м.Вінниця, вул.Пирогова,3.
Навчальний корпус №5.

Телефони:
декан факультету менеджменту та права (0432)65-56-65
деканат денної форми навч. (0432)65-63-69
деканат заочної форми навч. (0432)65-63-52
комутатор (0432) 43-85-20, (0432) 43-72-30

Електронна адреса:
purogova3@yandex.ya

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-04-23 01:13:24 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 22 квітня 2024 року на факультеті менеджменту та права відбулася зустріч відповідального секретаря приймальної комісії ВНАУ Раїси ЛЕНДЕЛ із здобувачами вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальностей 073 Менеджмент, 081 Право, 281 Публічне управління та адміністрування, 075 Маркетинг з метою ознайомлення з умовами вступної компанії у 2024році. Під час заходу було розглянуто різні аспекти вступу у магістратуру, включаючи умови прийому, вимоги до здобувачів вищої освіти, необхідні документи для подачу у приймальну комісію та дедлайни вступу. Раїса ЛЕНДЕЛ також провела консультації щодо важливих етапів та надала корисні поради щодо успішного проходження вступної кампанії. Студенти також отримали оголошення щодо умов вступу, яке стане важливим інструментом для подання документів, реєстрації електронних кабінетів та складання вступних іспитів. Такі зустрічі є першим кроком досягнення майбутніх кар`єрних цілей для здобувачів вищої освіти та успішного вступу на магістратуру. Адреса та контакти приймальної комісії розміщені на сайті Вінницького національного аграрного університету (https://vsau.org/abiturientam).
  • 2024-04-20 08:34:43 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 19 квітня 2024 року о 11.30 год на факультеті менеджменту та права відбулась зустріч з Дмитром КРАСИЛЕНКОМ, який є стейкхолдером факультету та займає посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бершадської міської ради.
    Гостьова лекція-зустріч на тему «Самореалізація та сучасні виклики майбутнього» була підготовлена для здобувачів вищої освіти спеціальностей 281 Публічне управління та адміністрування, 073 Менеджмент, 081 Право.
    Під час лекції Дмитро КРАСИЛЕНКО розповів про поточну ситуацію в сфері публічного управління та адміністрування на місцевому рівні, окреслив основні виклики, з якими стикається сьогодні молодь, а також поділився баченням перспектив розвитку напрямів своєї діяльності.
    Захід відбувся в очному форматі. Дмитро КРАСИЛЕНКО спілкувався зі студентами , проводив опитування та ділився власним досвідом!
    Після лекції була організована сесія запитань-відповідей, під час якої слухачі мали змогу поставити свої запитання доповідачеві. Такі лекції є традицією на факультеті менеджменту та права, де здобувачі вищої освіти мають можливість отримати знання з досвіду практиків та набути професійних навиків, які роблять їх на ринку праці конкурентоспроможними!
  • 2024-04-18 22:24:57 опублік. Правдюк Андрій Леонідович

    Фото На факультеті менеджменту та права була організована он- лайн зустріч з кандидатом економічних наук, професором кафедри менеджменту ім. І.А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету Зось - Кіором Миколою Валерійовичом який прочитав здобувачам вищої освіти магістрам спеціальності 081 Право гостьову лекцію на тему «Ефективне управління комунікаціями». Гостьову лекцію проведено з використання платформи Zoom. Наявний матеріал доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією. Лекція була насиченою та викликала жвавий інтерес у слухачів. Високий професіоналізм, педагогічна майстерність, компетентність і активність лектора викликали позитивні враження, зацікавленість, відповідну розумову й поведінкову реакцію присутніх. Слухачі мали змогу задати питання, висловити свої думки, отримати відповіді, а також лаконічні, змістовні висновки. Активність здобувачів вищої освіти, їхня зацікавленість у таких зустрічах мотивує колектив факультету менеджменту та права продовжувати практику проведення таких лекцій у Вінницькому національному аграрному університеті та відвідування таких гостьових лекцій в інших закладах освіти . Забезпечуємо комунікацію та Soft Skills , який розвиває у здобувачів вищої освіти комплекс загальних, неспецифічних для юристів якостей і навичок. Юрист, що володіє ними, ефективніше справляється зі своїми завданнями, будує комунікацію з командою, партнерами і клієнтами, а також успішно просувається по кар`єрних сходах
  • 2024-04-18 18:08:50 опублік. Правдюк Андрій Леонідович

    Фото Кураторські години в Вінницькому національному аграрному університеті є прекрасною традицією. Час, коли студенти зі своїми кураторами змістовно проводять вихідні: відвідують різноманітні музеї, кіно, театри, беруть участь у розважально-пізнавальних заходах, отримують можливість дізнатись щось нове і цікаве, розширюючи свої знання і професійні горизонти.
    Сьогодні 18. 04.2024 студенти першого курсу групи 12-ПР спеціальності Право, факультету менеджменту та права, із куратором Андрієм Правдюком відвідали музей-садибу М.І.Пирогова. Національний музей-садиба М. І. Пирогова розташований в південно-західній частині міста Вінниці, у живописній садибі Вишня, де впродовж останніх двадцяти років свого життя (1861–1881) жив і працював видатний вчений, геніальний хірург, анатом, творець воєнно-польової хірургії, засновник Товариства Червоного Хреста, прекрасний педагог і громадський діяч Микола Іванович Пирогов.
  • 2024-04-16 21:12:12 опублік. Березюк Сергій Володимирович

    Фото 16.04.2024 на факультеті менеджменту та права кандидат економічних наук, професор, професор кафедри менеджменту ім. І.А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету Зось - Кіор Микола Валерійович для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування» провів гостьову лекцію на тему «Ефективне управління комунікаціями» із використання платформи Zoom. Наявний матеріал доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією. Лекція була насиченою та викликала жвавий інтерес у слухачів. Високий професіоналізм, педагогічна майстерність, компетентність і активність лектора викликали позитивні враження, зацікавленість, відповідну розумову й поведінкову реакцію присутніх. Слухачі мали змогу задати питання, висловити свої думки, отримати відповіді, а також лаконічні, змістовні висновки. Активність здобувачів вищої освіти, їхня зацікавленість у таких зустрічах мотивує колектив факультету менеджменту та права продовжувати практику проведення гостьових лекцій у Вінницькому національному аграрному університеті.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 186 

    головна intranet   головна internet