Факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-03-31 23:36:35 опублік. Разанова Олена Петрівна

    Фото 29 березня 2024 року на факультеті технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві Вінницького національного аграрного університету відбувся І етап Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» за напрямом «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», де були представлені наукові роботи здобувачів вищої освіти, зокрема:
    1. Сплодитель Ігор Олегович, студент 31-Т групи факультету технології, переробки та робототехніки у тваринництві. Тема: «Вплив відбору бджолиного обніжжя та білкових замінників у складі стимулюючої підгодівлі бджіл на продуктивність бджолиних сімей». Керівник: кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технології виробництва та переробки продукції тваринництва, заступник декана з наукової роботи факультету технології, переробки та робототехніки у тваринництві Разанова Олена Петрівна.
    2. Ковчук Анна Василівна, студентка 11-Т групи факультету технології, переробки та робототехніки у тваринництві. Тема: «Дослідження впливу санітарно-гігієнічних умов утримання на продуктивність молочної худоби». Керівник: кандидат сільськогосподарських наук, доцент, завідувач кафедри технології виробництва та переробки продукції тваринництва Голубенко Тетяна Леонідівна.
    Мета Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу полягає у сприянні розвитку інноваційних підходів та вирішенні актуальних проблем у сфері технологій виробництва і переробки продукції тваринництва. Серед основних завдань Міжнародного конкурсу було виявлення та підтримка талановитої молоді, яка здатна проводити наукові дослідження щодо оптимізації процесів виробництва продукції тваринництва та вирішувати сучасні проблеми аграрної сфери. Цей конкурс створює унікальну можливість для студентів продемонструвати свої здібності та інноваційні ідеї, сприяючи тим самим розвитку аграрного сектора та підвищенню якості продукції. Учасники продемонстрували глибокі знання у галузі технології виробництва та переробки продукції тваринництва, включаючи використання сучасних методів у годівлі та утриманні, технологічних процесах, техніці обробки результатів досліджень, а також навички в аналізі та вирішенні сучасних проблем тваринницького сектора.
    Членами комісії високо оцінено професійність учасників і визнано, що кожна робота вражала своєю оригінальністю, творчим підходом та глибокими знаннями у відповідній галузі. За результатами обговорення представлені роботи рекомендовано до участі у ІІ етапі Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» за напрямком «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на базі Миколаївського національного аграрного університету, що проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України.
  • 2024-03-28 20:33:03 опублік. Голубенко Тетяна Леонідівна

    Фото Відповідно до розпорядження від 26.02.2024 «Про проведення процедури обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін індивідуального навчального плану 2024-2025 н.р.» та Положення «Про порядок та умови обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін» для формування контингенту студентів згідно обраних вибіркових дисциплін на наступний навчальний рік на факультеті технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві була проведена процедура обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін першим, другим та третім курсами спеціальностей 181 «Харчові технології» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
    Гаранти освітніх програм спеціальностей та завідувачі кафедр ознайомили студентів з переліком вибіркових дисциплін, викладання яких забезпечують кафедри спеціальностей 181 «Харчові технології» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Ознайомлення із дисциплінами та їхніми анотаціями, сприяють одержанню в повному обсязі інформації про вибіркову дисципліну. Для отримання більш детальної інформації студенти мали змогу ознайомитись із навчальними та робочими навчальними програмами дисциплін, а також навчальними планами підготовки фахівців з інших спеціальностей. Заяви студентів щодо вибіркових дисциплін, включених після погодження у встановленому порядку до індивідуальних планів, зберігаються на факультеті впродовж одного року.
  • 2024-03-20 16:55:30 опублік. Голубенко Тетяна Леонідівна

    21 березня 2024 року на 5-й парі (о 14 год 40 хв) в аудиторії мод. 25 відбудеться відкрите практичне заняття, к.с.-г.н., старшого викладача кафедри технології виробництва та переробки продукції тваринництва Ткаченко Тетяни Юріївни з навчальної дисципліни «Конярство» на тему «Контроль розвитку молодняку» для групи Т-20-1. Запрошуються усі бажаючі!
  • 2024-03-19 16:40:44 опублік. Морозова Любов Петрівна

    4 березня 2024 р. розпочали проходження закордонного міжнародного стажування у Куявському університеті м. Влоцлавек (Республіка Польща) на тему "Інформаційні технології як інструмент оптимізації викладацької діяльності у сфері аграрних наук та продовольства" старші викладачі кафедри технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин к.хім.н. Морозова Л.П. та к.с.-г.н. Главатчук В.А. тривалістю 6 тижнів (04.03-14.04.2024 р.) обсягом 180 год. (6 кредитів). Метою стаування є поглиблення професійних знань щодо здійснення педагогічної практики з використанням інформаційних технологій під час викладання навчальних дисциплін у вищій школі.
  • 2024-03-17 18:31:42 опублік. Разанова Олена Петрівна

    Фото 12 березня 2024 року для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві ВНАУ відбулася чергова гостьова лекція на тему «Відтворення стада».
    Лектором виступав виконавчий директор ТОВ «АГРОБУЛ», голова ради стейкхолдерів факультету Голембівський Сергій Олегович.
    Для слухачів лекції цікаво було почути практичний досвід успішного відтворення стада у м’ясному скотарстві, секрети створення помісних стад з використанням бельгійської блакитної породи.
    Лекція Сергія Олеговича була цікавою та корисною як здобувачам, так і викладачам ОП, про що свідчать тривалі обговорення наданого матеріалу.
    Науково-педагогічні працівники факультету та здобувачі ОП вдячні стейкхолдеру ОП Сергію Олеговичу за високий професіоналізм та бажання поділитися своїм практичним досвідом.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

    головна intranet   головна internet