Факультет Ветеринарної медицини


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2022-11-05 12:02:33 опублік. Шпаковська Галина Іванівна

    Фото Шановні колеги, за результатами роботи гуртка "Ветсанексперт" за 1 семестр 2022-2023 н.р. опубліковано наукові праці студентів спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" у збірнику студентських наукових праць ВНАУ (Збірник студентських наукових праць «Сільськогосподарські науки», випуск 3 (7) 2022 р. та випуск 4 (8) 2022 р.).Нагадую про можливість отримання студентами, які мають публікації, додаткових балів до атестації.
    Інформація для керівників тематик гуртка: План роботи гуртка наведено нижче...повідомте студентів про роботу гуртка на 2 семестр 2022-23.н.р.
    ПЛАН РОБОТИ НАУКОВОГО ГУРТКА на 2022-23 навчальний рік
    Ухвалено рішенням кафедри
    ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи
    ВНАУ
    Протокол № 6 від 10 червня 2022 року
    Члени гуртка «ВЕТСАНЕКСПЕРТ»
    факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
    на 2022-2023 навчальний рік
    № Прізвище, ім’я, по-батькові Курс
    1. Мороз Дарія 3
    2. Кришталь Дарина 2
    3. Розгонюк Вікторія Сергіївна 3
    4. Ткачук Олексій Олександрович 3
    5. Бондарчук Сніжана Анатоліївна 4
    6. Василєску Анна-Богдана 4
    7. Задорожнюк Юлія Михайлівна 4
    8. Кривий Максим Олексійович 4
    9. Матвійчук Дмитро Ігорович 4
    10. Тешебаєва Дінара Тойчубаївна 4
    11. Добрянська Ніна Андріївна 5
    12. Крупяк Віталій Олександрович 5
    13. Мартинюк Юрій Олегович 5
    14. Обідов Денис Азімджонович 5
    15. Рабцун Леся Олександрівна 5
    16. Сторож Аліна Олегівна 5
    17. Школяр Анастасія Олесівна 5
    18. Ковальчук Владислав Олегович 6
    19. Кучер Владислав Володимирович 6
    20. Титула Яна Андріївна 6
    21. Цицак Владислав Михайлович 6
    Засідання гуртка в навчальній лабораторії кафедри (ауд.11б), засідання - остання п’ятниця кожного місяця в офлайн або онлайн режимі он-лайн за посиланням ZOOM.
    Робота гуртка на базі філії кафедри (Вінницька регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби, вул. Максимовича, 19).
    Керівники гуртка, професор О. С. Яремчук
    Секретар гуртка Я. А. Титула
    Ухвалено рішенням кафедри
    ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи
    ВНАУ
    Протокол № 6 від 10 червня 2022 року
    ТЕМАТИКА
    студентського наукового-практичного гуртка
    «ВЕТСАНЕКСПЕРТ»
    на 2022-2023 навчальний рік
    № Тематика гуртка
    1 Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринного та рослинного походження (керівник тематики к.вет.н., доцент Фаріонік Т.В.)
    2 Гігієна первинної переробки тварин і продуктів забою ( керівник тематики д.с.-г.н., професор Яремчук О.С.)
    3 Гігієна тварин (керівник тематики к.с.-г.н., ст.викладач Варпіховський Р.Л.)
    4 Анатомія свійських тварин (керівник тематики, доктор філософії зі спец 211 Вет.медицина, ст.викладач Колечко А.В.)
    5 Патологічна фізіологія. Фізіологія тварин. (керівник тематики, доктор філософії зі спец 211 Вет.медицина, ст.викладач Колечко А.В.)
    6 Санітарна мікробіологія. Мікологія. (керівник тематики, Мельник А.В. асистент кафедри ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи, завідувач бактеріологічним відділом Вінницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби)
    7 Спеціальна ветеринарна вірусологія (керівник тематики Ферзалієва А.М., асистент кафедри ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи, заступник директора Вінницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, завідувач вірусологічним відділом)
    Керівник гуртка, професор О. С. Яремчук
    Секретар гуртка Я. А. Титула
  • 2022-08-02 15:29:28 опублік. Побережець Юлія Миколаївна

    06.08.22 року об 8.00год відбудеться відкрита лекція на тему: " Фізіологія м`язів та нервів " з дисципліни "Фізіологія тварин " для студентів 21 Т, 1 пара в аудиторії 08. Лектор - доцент кафедри технології виробництва, переробки продукції тваринництва та годівлі Побережець Ю. М., запрошуються усі бажаючі.
  • 2022-06-13 18:33:18 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото Чергове засідання ради стейкхолдерів спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" на базі Філії кафедри ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи факультету ТВІППТта В Вінницького національного аграрного університету. Обговорення освітніх програм щодо удосконалення практичної та навчальної складових. Участь в засіданні приймають стехкхолдери факультету від Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області. Робота триває..
  • 2022-05-31 17:37:17 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото День відкритих дверей on-line
    31 травня відбулася on-line зустріч професорсько-викладацького складу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії з випускниками шкіл і коледжів – близько 100 чоловік присутніх.
    Із привітальним словом від імені керівництва Вінницького національного аграрного університету до відвідувачів Любов Михайлівна Спірідонова, проректор з виховної роботи та діяльності відокремлених структурних підрозділів ВНАУ.
    Презентував спеціальності – Роман Андрійович Чудак, декан, доктор сільськогосподарських наук, професор факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії. Ним зроблено акцент на потребу населення України та Європи в якісній продукції харчування для вирішення питань продовольчої безпеки.
    До виступів і роз’яснень долучалися викладачі різних кафедр і структур університету – Ірина Берник, Галина Шпаковська, Надія Новгородська, Олена Разанова, Юлія Побережець, Алла Соломон.
    Ними зазначено, що для підготовки висококваліфікованих фахівців Вінницький НАУ забезпечений повністю кадровим забезпеченням, сучасними аудиторіями, лабораторіями, науково-дослідними базами. Університет має потужний бібліотечний фонд, вільний доступ до мережі Інтернету, забезпечений гуртожитками, спортивно-тренувальними залами, має Центр дозвілля для розвитку талантів художньої самодіяльності.
    Наразі проводиться дистанційне навчання на платформах ZOOM та Moodle, тому студенти мають можливість продовжити навчання за складних умов військового стану. Студенти також стажуються на кращих базах провідних підприємств країни та країнах Європи, Америки, де набувають практичного досвіду.
    У ході презентації роз’яснено послідовність дій при вступі до ВНАУ, вказані переваги навчання та майбутні перспективи, як дипломованих фахівців.
  • 2022-04-13 10:29:38 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото Професорсько-викладацький склад та студентство факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії» Вінницького національного аграрного університету підтримують прийняті рішення керівництва, щодо стимулювання студентів відвідувати дистанційні заняття та виконувати мінімальні вимоги вищої школи, а саме ведення конспектів.
    Перед введенням дистанційної форми навчання було з’ясовано у батьків та студентів, щодо наявності у них інтернету і відповідних гаджетів для навчання. Отримано позитивну відповідь, майже усі студенти мають змогу навчатися. Але деякі студенти спекулюють військовим станом у нашій країні таким чином, прикриваючи свої пропуски, хоча пропускають заняття ще з січня місяця. Враховуючи ситуацію в державі, керівництво університету приймає рішення, щодо відпрацювання пропусків шляхом ведення конспектів та опрацювання матеріалу самостійно студентом, що відповідає вимогам вищої школи. Адже не можна принижувати студентів, які сумлінно виходять на дистанційні заняття та ведуть конспекти. Усі студенти, які задіяні у територіальній обороні повинні надати довідки, щоб студенти які просто прогулюють заняття не використовували таке пояснення для себе.
    Кожен викладач факультету постійно готується до презентацій з лекції або практичного заняття на високому рівні з використанням сучасних технологій. Тому вони обурені неправдивою інформацією щодо їх професіоналізму.
    Те, що проводиться дискредитація керівництва, студентства та працівників нашого університету є особистими образами колишньої співробітниці. Користуючись складним та трагічним становищем в нашій країні деякі особи просто пліткують у своїх постах та коментарях оправдовуючи свої дії. Це просто ганьба!
    Сьогодні кожен, хто в тилу повинен виконувати своє завдання та працювати, щоб швидше настав МИР. Дякуємо кожному воїну ЗСУ! Україна понад УСЕ!
    P.S. Навіть діти в школі розуміють: «- Потрібно навчатися, щоб не бути такими тупими як орки!».
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 116 

    головна intranet   головна internet