Кафедра Технології виробництва та переробки продукції тваринництва


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
КОНТАКТИ
Завідувач кафедри: к.с.-г.н. доцент Побережець Юлія Миколаївна
кабінет № 4 ТПФК ВНАУ
_________________________
Викладацька: кабінет № 2
телефон фахівця - +38(096)771-76-90

Професор:
д.с.-г.н. Чудак Р.А.

Доценти:
к.с-г.н, Побережець Ю.М.
к.с-г.н, Скоромна О.І.
к.с-г.н, Разанова О.П.
к.с-г.н, Огороднічук Г.М.
к.с-г.н, Царук Л.Л.
к.с-г.н, Сироватко К.М.
к.с-г.н, Голубенко Т.Л.

Старші викладачі:
к.с-г.н. Главатчук В.А.
к.с-г.н, Морозова Л.П.


Асистенти:
Циганчук О.Б.


Аудиторний фонд кафедри: 040, 041, 042, 043, 1, 2, 3, 11, 16, 17, 19, 25

Фахівець ІІ категорії: Барбазюк Р. В.

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-03-28 20:33:03 опублік. Голубенко Тетяна Леонідівна

    Фото Відповідно до розпорядження від 26.02.2024 «Про проведення процедури обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін індивідуального навчального плану 2024-2025 н.р.» та Положення «Про порядок та умови обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін» для формування контингенту студентів згідно обраних вибіркових дисциплін на наступний навчальний рік на факультеті технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві була проведена процедура обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін першим, другим та третім курсами спеціальностей 181 «Харчові технології» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
    Гаранти освітніх програм спеціальностей та завідувачі кафедр ознайомили студентів з переліком вибіркових дисциплін, викладання яких забезпечують кафедри спеціальностей 181 «Харчові технології» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Ознайомлення із дисциплінами та їхніми анотаціями, сприяють одержанню в повному обсязі інформації про вибіркову дисципліну. Для отримання більш детальної інформації студенти мали змогу ознайомитись із навчальними та робочими навчальними програмами дисциплін, а також навчальними планами підготовки фахівців з інших спеціальностей. Заяви студентів щодо вибіркових дисциплін, включених після погодження у встановленому порядку до індивідуальних планів, зберігаються на факультеті впродовж одного року.
  • 2024-03-20 16:55:30 опублік. Голубенко Тетяна Леонідівна

    21 березня 2024 року на 5-й парі (о 14 год 40 хв) в аудиторії мод. 25 відбудеться відкрите практичне заняття, к.с.-г.н., старшого викладача кафедри технології виробництва та переробки продукції тваринництва Ткаченко Тетяни Юріївни з навчальної дисципліни «Конярство» на тему «Контроль розвитку молодняку» для групи Т-20-1. Запрошуються усі бажаючі!
  • 2024-03-17 18:31:42 опублік. Разанова Олена Петрівна

    Фото 12 березня 2024 року для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві ВНАУ відбулася чергова гостьова лекція на тему «Відтворення стада».
    Лектором виступав виконавчий директор ТОВ «АГРОБУЛ», голова ради стейкхолдерів факультету Голембівський Сергій Олегович.
    Для слухачів лекції цікаво було почути практичний досвід успішного відтворення стада у м’ясному скотарстві, секрети створення помісних стад з використанням бельгійської блакитної породи.
    Лекція Сергія Олеговича була цікавою та корисною як здобувачам, так і викладачам ОП, про що свідчать тривалі обговорення наданого матеріалу.
    Науково-педагогічні працівники факультету та здобувачі ОП вдячні стейкхолдеру ОП Сергію Олеговичу за високий професіоналізм та бажання поділитися своїм практичним досвідом.
  • 2024-03-13 22:44:57 опублік. Разанова Олена Петрівна

    Фото Гостьова лекція стейкхолдера факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві.
    11 березня 2024 р. відбулася гостьова лекція стейкхолдера Гавінського Ярослава Миколайовича, начальника виробничої дільниці з вирощування птиці філія «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти із спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на тему «Енергозберігаючі та ресурсозберігаючі технології виробництва м’яса птиці». Лектор поділився практичним досвідом щодо основних технологічних принципів промислового виробництва м’яса бройлерів. Здобувачі мали можливість ознайомитись із головними ланками виробничого процесу вирощування курчат-бройлерів на потужному птахокомплексі Вінницької області.
    На лекції, крім здобувачі вищої освіти, були присутні і викладачі факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, які також долучилися до обговорення питань у галузі інноваційного розвитку птахівництва.
    Такі зустрічі із кваліфікованими практикуючими спеціалістами допомагають студентам отримати корисну та необхідну інформацію, а також підвищити рівень практичних знань.
    Студенти та викладачі вдячні за цікаву та пізнавальну лекцію Ярославу Миколайовичу!
  • 2023-05-23 22:24:46 опублік. Циганчук Оксана Борисівна

    Фото 22 травня 2023 року студенти та викладачі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії Вінницького національного аграрного університету відвідали ТОВ «Вінницька птахофабрика», що входить до структури агропромислового холдингу «Миронівський хлібопродукт». Підприємство розташоване в місті Ладижин Вінницької області, зайняте в галузі виробництва комбікормів, птахівництва та переробки і виробництва м`ясної продукції. Ця птахофабрика найбільша не лише в Україні, за обсягами виробництва м‘ясної продукції вона найпотужніша в Європі.
    Здобувачі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» мали змогу ознайомитися з сучасними передовими технологіями по вирощуванню курчат-бройлерів та отриманню екологічно чистої курятини.
    Найбільше студентів вразили масштаби виробництва, автоматизація технологічних процесів на підприємстві та суворе дотримання санітарно-гігієнічних вимог на кожній технологічній лінії виробничого процесу. Багато цікавої інформації здобувачі отримали від провідних спеціалістів інкубаторної станції та дільниці з вирощування птиці. Особливо приємно, що керівниками деяких підрозділів підприємства є випускники факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії, серед яких провідний зоотехнік комплексу Володимир Піх. Під час екскурсії на дільниці з вирощування птиці він поділився власним досвідом роботи, як стати провідним фахівцем на сучасному передовому підприємстві.
    Студенти та викладачі факультету щиро вдячні керівництву ТОВ «Вінницька птахофабрика» за цікаву та змістовну екскурсію.

  • головна intranet   головна internet