Кафедра Технології виробництва та переробки продукції тваринництва


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ

КОНТАКТИ
КОНТАКТИ
Завідувач кафедри: к.с.-г.н. доцент Побережець Юлія Миколаївна
кабінет № 4 ТПФК ВНАУ
_________________________
Викладацька: кабінет № 2
телефон фахівця - +38(096)771-76-90

Професор:
д.с.-г.н. Чудак Р.А.

Доценти:
к.с-г.н, Побережець Ю.М.
к.с-г.н, Скоромна О.І.
к.с-г.н, Разанова О.П.
к.с-г.н, Огороднічук Г.М.
к.с-г.н, Царук Л.Л.
к.с-г.н, Сироватко К.М.
к.с-г.н, Голубенко Т.Л.

Старші викладачі:
к.с-г.н. Главатчук В.А.
к.с-г.н, Морозова Л.П.


Асистенти:
Циганчук О.Б.


Аудиторний фонд кафедри: 040, 041, 042, 043, 1, 2, 3, 11, 16, 17, 19, 25

Фахівець ІІ категорії: Барбазюк Р. В.

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

Період : Вид :
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) ВИД ПРОТОКОЛ РЕЙТ.
35447 Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин. Програма навчальної дисципліни Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Голубенко Т.Л., Чудак Р.А., Разанова О.П. Нп №5 від 15.03.2024 1
35446 Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної та заочної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство» сп Голубенко Т.Л., Чудак Р.А., Разанова О.П. Мв №5 від 15.03.2024 0
35445 Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин. Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної та заочної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство» с Голубенко Т.Л., Чудак Р.А., Разанова О.П. Мв №5 від 15.03.2024 1
35444 Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольс Разанова О.П., Голубенко Т.Л. Мв №5 від 15.03.2024 1
35443 Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольс Разанова О.П., Голубенко Т.Л. Мв №5 від 15.03.2024 1
35442 Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : навчальна програма. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринн Разанова О.П., Голубенко Т.Л. Нп №5 від 15.03.2024 2
Разом:
Методичні вказівки : 4
Навчальні програми : 2
*Опубліковано в репозиторії університету

головна intranet   головна internet