The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 22099
Title: Дослідження впливу якості молока-сировини на виробництво молочного жиру
Authors: Ротай Богдан Анатолійович
Keywords: молоко-сировина, жирові кульки, масло солодковершкове, молочний жир, жирнокислотний склад
Date of publication: 2019-11-29 16:51:05
Last changes: 2019-11-29 16:51:05
Year of publication: 2019
Summary: Фізико-хімічні властивості молочного жиру залежать від ряду чинників, зокрема породи корів, періоду лактації, умов утримання та годівлі, а також сезону року. Ефективність використання молочного жиру у тварин вища в літні місяці, а найнижча - взимку і навесні. Найнижчий індекс насиченості молочного жиру в літній період, а найвищий в зимовий. При збиванні вершків не встановлено помітних відмінностей в якості масляного зерна в залежності від сезону року. Технологія виробництва молочного жиру має відмінності в залежності від сировини.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22099.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 22099.pdf Size : 2027546 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska