The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 15017
Title: Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни для студентів факультету економіки та підприємн ицтва , денної форми навчання , першого (бакалаврського) освітнього ступеня,
Authors: Юр'єв В. І.
Keywords: проект, готельно-ресторнний бізнес, планування, організація.
Date of publication: 2018-01-31 09:35:37
Last changes: 2018-01-31 09:35:37
Year of publication: 2018
Summary: Курс "Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства" ставить за мету ознайомлення студентів з теоретичними основами і практичними методиками технологічного проектування, висвітлення основних питань технологічних розрахунків при проектуванні, будівництві і реконструкції закладів ресторанного господарства.
Основна увага приділяється набуттю студентами достатніх навичок практичної роботи при моделюванні технологічних процесів, отриманню знань щодо практичних методів проектування закладів ресторанного господарства, використанню новітніх досягнень у розробці проектної документації при будівництві, реконструкції і створенні нових підприємств, а також розвитку умінь та навичок у процесі роботи з спеціальною та довідковою літературою.
Вивчення курсу надає майбутнім фахівцям можливість засвоїти основи теорії проектування закладів ресторанного господарства; набути навичок розробки техніко-економічного обґрунтування проекту; моделювання схеми технологічного процесу підприємства.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/15017.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 15017.pdf Size : 1380182 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska