id: 32390
Title: Особливості використання ультразвукових кавітаційних технологій в харчовій промисловості
Authors: Берник І.М.
Keywords: ультразвук, кавітація, технологічні процеси, харчова галузь.
Date of publication: 2022-12-14 12:18:59
Last changes: 2022-12-14 12:18:59
Year of publication: 2022
Summary: Реалізація значної кількості сучасних технологічних процесів не можлива без використання енергії потужного ультразвукового поля. Ультразвук дозволяє значно прискорити процеси, змінити напрям їх перебігу або отримати результати, які неможливі без його використання.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/32390.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості», м. Миколаїв, 20-21.10.2022 р.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 32390.pdf Size : 1749257 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|