id: 32236
Title: Розробка рецептури ковбасних виробів із м’яса птиці в умовах ТОВ «Вінницька птахофабрика» м. Ладижин
Authors: Волошанюк Надія Миколаївна
Keywords: сировина, варені ковбаси, м’ясо птиці, виробництво, технологія, біологічна цінність, якість.
Date of publication: 2022-11-21 14:29:38
Last changes: 2022-11-21 14:29:38
Year of publication: 2022
Summary: Мета роботи – розробка рецептури вареної ковбаси із м’яса птиці з використанням купажів тваринних жирів і рослинних олій. Об’єкт дослідження – варені ковбаси, курятина, індичка. Предмет дослідження – органолептичні, фізико–хімічні й мікробіологічні показники якості та безпечності варених ковбас.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/32236.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 32236.pdf Size : 1796190 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|