id: 30384
Title: Розробка технології та рецептури морозива на основі рослинної сировини в умовах ТОВ «Солодка Мрія»
Authors: Кривоногих Анастасія Андріївна
Keywords: морозиво, пюре, ревінь, гарбуз, збитість, опір таненню, біологічна цінність, органолептичні властивості.
Date of publication: 2021-12-15 16:27:12
Last changes: 2021-12-15 16:27:12
Year of publication: 2021
Summary: Мета роботи – розробка технології морозива з наповнювачем рослинного походження Об’єкт дослідження – технологія морозива збагаченого рослинним наповнювачем. Предмет дослідження – морозиво, гарбуз, ревінь, наповнювач «Пюре з гарбуза та ревінню». Теоретично обґрунтовано й експериментально підтверджено технологію виробництва морозива з пюре з гарбуза та ревінню. Запропоновано рецептуру та технологію нових видів морозива з урахуванням технологічних властивостей внесених інгредієнтів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30384.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 30384.pdf Size : 1945752 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|