id: 25291
Title: Вплив охолодження молока на мікроорганізми
Authors: Соломон А. М.
Keywords: молоко, мікроорганізми
Date of publication: 2020-06-22 12:25:43
Last changes: 2020-06-22 12:25:43
Year of publication: 2020
Summary: Молоко високої якості неможливо отримати без охолодження. Воно є одним із основних факторів збереження якісних показників свіжонадоєного молока. В неохолодженому молоці швидко збільшуються кислотність та кількість мікроорганізмів , що значно погіршує його санітарну якість.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/25291.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. "Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти", червень 2020. - Київ, 2020. - 3 с.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 25291.pdf Size : 985420 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|