id: 24282
Title: Підвищення якості м'яса птиці за використання ультразвукової кавітаційної технології
Authors: Берник І. М.
Keywords: ультразвук, кавітація, м’ясо птиці, якість, функціональні властивості, вологозв`язуюча здатність, вологоутримуюча здатність, активована вода
Date of publication: 2020-04-06 08:35:10
Last changes: 2020-04-06 08:35:10
Year of publication: 2020
Summary: У роботі розглянуто застосування ультразвукових кавітаційних технологій з метою підвищення якості м’яса птиці. Зазначено, що сучасні переробні виробництва орієнтовані на використання інноваційних технологічних рішень з метою підвищення ефективності використання сировини, її якості, безпечності та функціональних властивостей.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/24282.pdf
Publication type: Статті у зарубіжних наукових фахових виданнях (Copernicus та інші)
Publication: The scientific heritage. - 2020. - Vol. 1, No 45. - P. 19-25.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 24282.pdf Size : 856851 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|