id: 22098
Title: Розробка технології масляноїпасти з рослинними функціональними інградієнтами
Authors: Галаган Оксана Юріївна
Keywords: масляна паста, гарбузовий порошок, рослинні інгредієнти, органолептичні, фізико-хімічні, функціональні, здорове харчування.
Date of publication: 2019-11-29 16:47:48
Last changes: 2019-11-29 16:47:48
Year of publication: 2019
Summary: З метою покращення структури харчування населення України за рахунок меншої калорійності продукту порівняно з вершковим маслом доцільно впровадити у виробництво масляну пасту із застосуванням технологічно-функціональних і біологічно повноцінних рослинних компонентів. За результатами досліджень запропоновано технологічну та апаратурно-технологічну схему виробництва масляної пасти за рахунок додаткового введення технологічної операції – «підготовка рослинного компоненту».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22098.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 22098.pdf Size : 1680960 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|