id: 21391
Title: Інтенсифікація процесу подрібнення зернового матеріалу
Authors: Мазур Олександр Олександрович
Keywords: процес подрібнення, робоча камера, машина, конструкція, коливання, коливальний рух, напрям, дослідження, ефективність.
Date of publication: 2019-11-05 13:24:52
Last changes: 2019-11-05 13:24:52
Year of publication: 2019
Summary: Роботу присвячено підвищенню ефективності процесу помолу харчової сировини за рахунок теоретико-експериментальних досліджень фізичних основ взаємодії робочих органів вібраційного млина з продуктом і закономірностей процесу подрібнення харчової сировини за умови надання коливного руху робочим органам, що дасть змогу покращити якість здійснення технологічного процесу.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/21391.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 21391.pdf Size : 1857208 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|