id: 17932
Title: «Дослідження паратипових факторів на термостійкість молока»
Authors: Сімонова Ірина Анатоліївна
Keywords: молоко, термостійкість, якість, алкогольна проба
Date of publication: 2018-11-16 13:04:37
Last changes: 2018-11-16 13:04:37
Year of publication: 2018
Summary: Високотемпературна обробка призводить до небажаних фізико-хімічних змін білкової системи молока, вуглеводів, деяких вітамінів і ферментів, в результаті яких знижується харчова і біологічна цінність продукту, погіршується смак і запах. ТОмк вивчення питання термостійкості молока на сьогоднішній день є актуальним
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/17932.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 17932.pdf Size : 564391 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|