id: 17806
Title: Аналіз конкурентоспроможності озимої пщениці
Authors: Киш Л. М., Сімоник Л. С.
Keywords: пшениця озима, конкурентоспроможність
Date of publication: 2018-11-13 11:49:42
Last changes: 2018-11-13 11:49:42
Year of publication: 2016
Summary: Під конкурентоспроможністю продукції заведено розуміти сукупність її властивостей, що відбиває міру задоволення конкретної потреби проти репрезентованої на ринку аналогічної продукції. Конкурентоспроможність товару впливає на конкурентоспроможність самого підприємства.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/17806.pdf
Publication type: Тези доповідей
Publication: Актуальні питання сучасної економіки: матер. VІІІ Всеукр. наук. конф., (м. Умань, 24 груд. 2016 р.). Ч. І. - Умань : Сочінський М.М., 2016. - С. 60-61.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 17806.pdf Size : 370825 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|