id: 17257
Title: Вміст клітковини в кукурудзяному силосі - критерій оцінки вмісту зерна
Authors: Скоромна О.І., Кулик М.Ф., Обертюх Ю.В.
Keywords: годівля
Date of publication: 2018-10-01 13:57:27
Last changes: 2018-10-01 13:57:27
Year of publication: 2008
Summary: При вмісті в кукурудзяному силосі 22,0 % сирої клітковини на суху речовину вміст зерна становить 24 %, а підвищення кількості клітковини зменшує частку зерна в кормі та зниж ує його продуктивну дію.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/17257.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вісник ДАУ. - 2008. - Вип. 2 (23) Т. 1. - С. 206-211.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 17257.pdf Size : 220880 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|