Спеціальність:
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр:
10
Предмет:
Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Викладач:
Разанова Олена Петрівна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
32896
Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня зао
Разанова О.П.
12
лекція 1. Державне регулювання інноваційної діяльності в Україні. Напрями інноваційної діяльності у тваринництві
лекція 2. Інноваційні технології в скотарстві
лекція 3. Інноваційні технології виробництва продукції свинарства
лекція 4. Інноваційні технології у вирощуванні ремонтного молодняку
лекція 5. Інноваційні технології у відгодівлі сільськогосподарських тварин
лекція 6. Енергозберігаючі та ресурсозберігаючі технології виробництва яєць та м’яса птиці
лекція 7. Інноваційні підходи у селекції сільськогосподарських тварин та птиці
лекція 8. Технологічні модулі виробництва і переробки продукції вівчарства і козівництва
лекція 9. Впровадження інноваційних прийомів у розробленні технологічних процесів виробництва і переробки продукції бджільництва
лекція 10. Оптимізація виробництва продукції кролівництва та звірівництва
лекція 11. Інноваційні технології вирощування і переробки риби
лекція 12. Виробництво і переробка органічної продукції тваринництва
лекція 13. Інноваційні технології у м’ясопереробній галузі
лекція 14. Технології м’ясних продуктів з використанням ферментних і бактеріальних культур
лекція 15. Напрями інноваційної діяльності у молокопереробній галузі
лекція 16. Інноваційні технології спрямовані на збільшення ефективності при виробництві і переробці тваринницької продукції
конспект лекцій
тести ІТВіППТ
практична 1. Розробка технологічних карт з технології виробництва продукції тваринництва. Технологічні вимоги до організації потоково-фазового виробництва молока
практична 2. Розрахунок основних технологічних параметрів роботи свинарського комплексу із закінченим оборотом стада за впровадження інноваційної технології
практична 3. Організація потокового вирощування ремонтного молодняку з повним циклом
практична 4. Моделювання технологічного процесу вирощування і відгодівлі молодняку сільськогосподарських тварин
практична 5. Перспективні світлові режими для несучок. Штучна линька птиці та її оцінка
практична 6. Управління селекційним процесом з використанням ЕОМ
практична 7. Шляхи підвищення конкурентоспроможності вівчарства
практична 8. Обґрунтування ефективності виведення бджолиних маток для розширення пасіки
практична 9. Ресурсоощадні технології виробництва продукції кролівництва і звірівництва
робоча програма
Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : навчальна програма. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 2
Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство» спеціа
Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство» спеціа
Методичні вказівки з організації самостійної роботи здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство»
силабус