Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 10
Предмет: Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва

Фото
Викладач:
Разанова Олена Петрівна
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
32896 Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня зао Разанова О.П. 10
  лекція 1. Державне регулювання інноваційної діяльності в Україні. Напрями інноваційної діяльності у тваринництві
  лекція 2. Інноваційні технології в скотарстві
  лекція 3. Інноваційні технології виробництва продукції свинарства
  лекція 4. Інноваційні технології у вирощуванні ремонтного молодняку
  лекція 5. Інноваційні технології у відгодівлі сільськогосподарських тварин
  лекція 6. Енергозберігаючі та ресурсозберігаючі технології виробництва яєць та м’яса птиці
  лекція 7. Інноваційні підходи у селекції сільськогосподарських тварин та птиці
  лекція 8. Технологічні модулі виробництва і переробки продукції вівчарства і козівництва
  лекція 9. Впровадження інноваційних прийомів у розробленні технологічних процесів виробництва і переробки продукції бджільництва
  лекція 10. Оптимізація виробництва продукції кролівництва та звірівництва
  лекція 11. Інноваційні технології вирощування і переробки риби
  лекція 12. Виробництво і переробка органічної продукції тваринництва
  лекція 13. Інноваційні технології у м’ясопереробній галузі
  лекція 14. Технології м’ясних продуктів з використанням ферментних і бактеріальних культур
  лекція 15. Напрями інноваційної діяльності у молокопереробній галузі
  лекція 16. Інноваційні технології спрямовані на збільшення ефективності при виробництві і переробці тваринницької продукції
  конспект лекцій
  тести ІТВіППТ
  практична 1. Розробка технологічних карт з технології виробництва продукції тваринництва. Технологічні вимоги до організації потоково-фазового виробництва молока
  практична 2. Розрахунок основних технологічних параметрів роботи свинарського комплексу із закінченим оборотом стада за впровадження інноваційної технології
  практична 3. Організація потокового вирощування ремонтного молодняку з повним циклом
  практична 4. Моделювання технологічного процесу вирощування і відгодівлі молодняку сільськогосподарських тварин
  практична 5. Перспективні світлові режими для несучок. Штучна линька птиці та її оцінка
  практична 6. Управління селекційним процесом з використанням ЕОМ
  практична 7. Шляхи підвищення конкурентоспроможності вівчарства
  практична 8. Обґрунтування ефективності виведення бджолиних маток для розширення пасіки
  практична 9. Ресурсоощадні технології виробництва продукції кролівництва і звірівництва
  робоча програма
  Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : навчальна програма. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 2
  Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство» спеціа
  Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство» спеціа
  Методичні вказівки з організації самостійної роботи здобувачами вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство»
  силабус