Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2023-12-02 13:17:17 опублік. Овсієнко Світлана Миколаївна

    Фото 30 листопада та 1 грудня 2023 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва відбувся захист кваліфікаційних робіт студентами другого (магістерського) освітнього рівня денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Державна екзаменаційна комісія працювала у складі: доктор технічних наук, професор, в.о. директора Інституту продовольчих ресурсів НААН України Хомічак Любомир Михайлович (голова комісії); доктор с-г наук, професор, декан факультету Чудак Роман Андрійович (заступник голови комісії); кандидат сільськогосподарських наук, професор, ректор ВНАУ Мазур Віктор Анатолійович; доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри харчових технологій та мікробіології Берник Ірина Миколаївна; кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій та мікробіології Соломон Алла Миколаївна.
    До захисту були рекомендовані кваліфікаційні роботи студентів, які успішно виконали навчальний план. Всі роботи захищено успішно.
    За результатами навчання та захисту кваліфікаційних робіт спеціальності 181 «Харчові технології» факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва студенти Коваль Р.В., Гринчук А.Ю., Довбуш П.П. отримали диплом з відзнакою.
    Професорсько-викладацький склад факультету ТВіППТ щиро вітає своїх випускників із здобуттям кваліфікації магістр з харчових технологій.
  • 2023-11-28 21:31:24 опублік. Овсієнко Світлана Миколаївна

    Фото 28 листопада 2023 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва відбувся захист кваліфікаційних робіт студентами другого (магістерського) освітнього рівня заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Державна екзаменаційна комісія працювала у складі: доктор технічних наук, професор, в.о. директора Інституту продовольчих ресурсів НААН України Хомічак Любомир Михайлович (голова комісії); доктор с-г наук, професор, декан факультету Чудак Роман Андрійович (заступник голови комісії); кандидат сільськогосподарських наук, професор, ректор ВНАУ Мазур Віктор Анатолійович; доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри харчових технологій та мікробіології Берник Ірина Миколаївна; кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій та мікробіології Соломон Алла Миколаївна.
    До захисту були рекомендовані кваліфікаційні роботи студентів, які успішно виконали навчальний план. Всі роботи захищено успішно. Професорсько-викладацький склад факультету ТВіППТ щиро вітає своїх випускників із здобуттям кваліфікації магістр з харчових технологій.
  • 2023-11-10 15:01:45 опублік. Новгородська Надія Володимирівна

    Фото Здобувачі вищої освіти четвертого року навчання освітньо-професійної програми «Харчові технології» бакалаврського рівня в межах навчальної дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів» прослухали публічну гостьову лекцію «Технологія заморожування плодів і ягід», яку прочитала стейкхолдер, технолог ТОВ «Фруктона – ВН» Тетяна Білохатнюк.
    Шанована доповідачка наголосила, що заморожування – найкращий спосіб зберегти смакові якості, зовнішній вигляд, а найголовніше – користь плодоовочевої продукції.
    Було обговорено в лекції проблемне питання технології шокового заморожування, що дозволяє овочам, фруктам і ягодам майже повністю зберегти властивості, притаманні свіжій плодоовочевій сировині.
  • 2023-10-13 15:10:24 опублік. Берник Ірина Миколаївна

    Фото 12 жовтня 2023 року відбулось відкрите лекційне заняття доктора технічних наук, доцента, завідувача кафедри харчових технологій та мікробіології Ірини БЕРНИК з дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» на тему: «Проведення експериментальних досліджень».
    Лекційне заняття проведено відповідно до тематичного плану робочої програми дисципліни «Науково-дослідна робота студентів». Відповідно до теми лекційного заняття було розглянуто питання загальних вимог до проведення експериментів та їх класифікаційні ознаки, етапи підготовки наукового експерименту та класична методика планування експериментальних досліджень, використання комп’ютерних технології та інструментарій в наукових дослідженнях. Матеріал лекції подано у доступній формі за використання презентації. Всі питання висвітлені відповідно до плану. Мета лекції досягнута.
  • 2023-09-22 20:02:35 опублік. Новгородська Надія Володимирівна

    Фото Сьогодні 22.09.2023 р. студенти групи 41-ХТ спеціальність 181 «Харчові технології» на практичних заняттях з дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів» під керівництвом доцента кафедри харчових технологій та мікробіології Надією Новгородською приготували неймовірно смачненький та ароматний яблучний джем. Він має дивовижно ніжний смак, приємний аромат та привабливу однорідну консистенцію. Джем готується надзвичайно швидко, а для його створення потрібні лише яблука, цукор та вода.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 120 

    головна intranet   головна internet