Кафедра Ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
Заступник завідувача кафедри: доцент Фаріонік Тарас Володимирович
кабінет № 30 ТПФК ВНАУ
e-mail: zoohygiene@vsau.vin.ua
телефон: +38(067)997-52-42
_________________________
Викладацькі: кабінет № 27, 30.
телефон фахівця - +38(097)924-56-97
kafedraplv@gmail.com
_________________________
Професор:
д.вет.н. Желавський М.М.

Доценти:

* к.вет.н. Колечко А.В.
* к.с-г.н, Пікула О. А.
* к.вет.н. Фаріонік Т.В.
* к.с-г.н, Шпаковська Г.І.

Асистенти:
* Мельник А.В.
* Ферзалієва А.М.

Аудиторний фонд кафедри: 5, 6, 11б.

Фахівець ІІ категорії: Гусак Б.С.

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2023-03-15 10:51:31 опублік. Шпаковська Галина Іванівна

    Фото Спільне засідання Ради стейкхолдерів та кафедри ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи ВНАУ (онлайн-офлайн) на базі філії кафедри. На порядку денному питання обговорення освітньо-професійної програми Ветеринарна медицина. Наразі в результаті обговорення рекомендовано проєкт ОПП до розгляду та затвердження на Вченій раді. Акцентовано на наявності в Вінницькому національному аграрному університеті ефективної процедури отримання зворотного зв’язку від стейкхолдерів, студентів та інших учасників освітнього процесу. Так, щодо заходів, які стосуються підвищення підвищення якості освітнього процесу за пропозиції є незмінними і їх мета - ефективний вплив на конкурентоздатність фахівців.
  • 2022-11-05 12:02:33 опублік. Шпаковська Галина Іванівна

    Фото Шановні колеги, за результатами роботи гуртка "Ветсанексперт" за 1 семестр 2022-2023 н.р. опубліковано наукові праці студентів спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" у збірнику студентських наукових праць ВНАУ (Збірник студентських наукових праць «Сільськогосподарські науки», випуск 3 (7) 2022 р. та випуск 4 (8) 2022 р.).Нагадую про можливість отримання студентами, які мають публікації, додаткових балів до атестації.
    Інформація для керівників тематик гуртка: План роботи гуртка наведено нижче...повідомте студентів про роботу гуртка на 2 семестр 2022-23.н.р.
    ПЛАН РОБОТИ НАУКОВОГО ГУРТКА на 2022-23 навчальний рік
    Ухвалено рішенням кафедри
    ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи
    ВНАУ
    Протокол № 6 від 10 червня 2022 року
    Члени гуртка «ВЕТСАНЕКСПЕРТ»
    факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
    на 2022-2023 навчальний рік
    № Прізвище, ім’я, по-батькові Курс
    1. Мороз Дарія 3
    2. Кришталь Дарина 2
    3. Розгонюк Вікторія Сергіївна 3
    4. Ткачук Олексій Олександрович 3
    5. Бондарчук Сніжана Анатоліївна 4
    6. Василєску Анна-Богдана 4
    7. Задорожнюк Юлія Михайлівна 4
    8. Кривий Максим Олексійович 4
    9. Матвійчук Дмитро Ігорович 4
    10. Тешебаєва Дінара Тойчубаївна 4
    11. Добрянська Ніна Андріївна 5
    12. Крупяк Віталій Олександрович 5
    13. Мартинюк Юрій Олегович 5
    14. Обідов Денис Азімджонович 5
    15. Рабцун Леся Олександрівна 5
    16. Сторож Аліна Олегівна 5
    17. Школяр Анастасія Олесівна 5
    18. Ковальчук Владислав Олегович 6
    19. Кучер Владислав Володимирович 6
    20. Титула Яна Андріївна 6
    21. Цицак Владислав Михайлович 6
    Засідання гуртка в навчальній лабораторії кафедри (ауд.11б), засідання - остання п’ятниця кожного місяця в офлайн або онлайн режимі он-лайн за посиланням ZOOM.
    Робота гуртка на базі філії кафедри (Вінницька регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби, вул. Максимовича, 19).
    Керівники гуртка, професор О. С. Яремчук
    Секретар гуртка Я. А. Титула
    Ухвалено рішенням кафедри
    ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи
    ВНАУ
    Протокол № 6 від 10 червня 2022 року
    ТЕМАТИКА
    студентського наукового-практичного гуртка
    «ВЕТСАНЕКСПЕРТ»
    на 2022-2023 навчальний рік
    № Тематика гуртка
    1 Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринного та рослинного походження (керівник тематики к.вет.н., доцент Фаріонік Т.В.)
    2 Гігієна первинної переробки тварин і продуктів забою ( керівник тематики д.с.-г.н., професор Яремчук О.С.)
    3 Гігієна тварин (керівник тематики к.с.-г.н., ст.викладач Варпіховський Р.Л.)
    4 Анатомія свійських тварин (керівник тематики, доктор філософії зі спец 211 Вет.медицина, ст.викладач Колечко А.В.)
    5 Патологічна фізіологія. Фізіологія тварин. (керівник тематики, доктор філософії зі спец 211 Вет.медицина, ст.викладач Колечко А.В.)
    6 Санітарна мікробіологія. Мікологія. (керівник тематики, Мельник А.В. асистент кафедри ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи, завідувач бактеріологічним відділом Вінницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби)
    7 Спеціальна ветеринарна вірусологія (керівник тематики Ферзалієва А.М., асистент кафедри ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи, заступник директора Вінницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, завідувач вірусологічним відділом)
    Керівник гуртка, професор О. С. Яремчук
    Секретар гуртка Я. А. Титула
  • 2022-08-02 15:29:28 опублік. Побережець Юлія Миколаївна

    06.08.22 року об 8.00год відбудеться відкрита лекція на тему: " Фізіологія м`язів та нервів " з дисципліни "Фізіологія тварин " для студентів 21 Т, 1 пара в аудиторії 08. Лектор - доцент кафедри технології виробництва, переробки продукції тваринництва та годівлі Побережець Ю. М., запрошуються усі бажаючі.
  • 2022-06-13 18:33:18 опублік. Варпіховський Руслан Леонідович

    Фото Чергове засідання ради стейкхолдерів спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" на базі Філії кафедри ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи факультету ТВІППТта В Вінницького національного аграрного університету. Обговорення освітніх програм щодо удосконалення практичної та навчальної складових. Участь в засіданні приймають стехкхолдери факультету від Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області. Робота триває..
  • 2022-06-11 12:59:19 опублік. Поліщук Тетяна Володимирівна

    Фото Спектр досліджень у напрямку ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи постійно поширюється, як того вимагає час, що потребує високого фахового рівня виконавців. Тому наступним етапом навчальної практики у студентів спеціальності 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза було набуття фахових навиків у хіміко-токсикологічному відділі на базі філії кафедри ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи Регіональної державної лабораторії Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.
    Студенти Вінницького національного аграрного університету ознайомилися із методами визначення показників якості та безпеки харчових продуктів, води, проведенням досліджень сировини та продуктів харчування, кормів, комбікормів і комбікормової сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники.
    Під керівництвом завідувача хіміко-токсикологічного відділу Костюк Т.А. та керівника практики, доцента Поліщук Т.В. студентами було досліджено воду на органолептичні показники (колір, запах, смак, прозорість), проведено ряд фізико-хімічних методів досліджень (кислотність, аміак, нітрати, нітрити), за допомогою атомно-абсорбційної спектрометрії визначено вміст ртуті.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 94 

    головна intranet   головна internet