Кафедра Технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

Період : Вид :
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) ВИД ПРОТОКОЛ РЕЙТ.
38295 Загальна і неорганічна хімія. Методичні вказівки для практичних занять студентів денної та заочної форм навчання. Спеціальність 181. Морозова Л.П., Главатчук В.А. Мв №2 від 29.08.2024 1
38249 Хімія. Методичні вказівки для практичних занять студентів денної та заочної форм навчання. Спеціальність 133. Морозова Л.П. Мв №2 від 29.08.2024 0
38248 Хімія. Методичні вказівки для практичних занять студентів денної та заочної форм навчання. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузі знань – 10 «Природничі науки», 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальність 101 «Екологія», 201 «Агрономія Морозова Л.П. Мв №2 від 29.08.2024 1
38228 Технологія відтворення тварин. Методичні вказівки з дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальності 204 «Техно Побережець Ю.М. Мв №3 від 03.10.2024 1
38227 Годівля сільськогосподарських тварин. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство», с Чудак Р.А., Побережець Ю.М. Мв №3 від 03.10.2024 0
38226 Фізіологія тварин. Методичні вказівки з організації практичних робіт для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для денної форми навчання. Вінниця, ВНА Чудак Р. А., Побережець Ю.М. Мв №3 від 03.10.2024 1
35460 Біохімія продуктів тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять та самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань – 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальність 204 Єрмішев О.В., Морозова Л.П. Мв №5 від 15.03.2024 1
Разом:
Методичні вказівки : 7
*Опубліковано в репозиторії університету

головна intranet   головна internet