Кафедра Технології розведння, виробництва та переробки продукції дрібних тварин


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

Період : Вид :
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) ВИД ПРОТОКОЛ РЕЙТ.
35460 Біохімія продуктів тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять та самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань – 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальність 204 Єрмішев О.В., Морозова Л.П. Мв №5 від 15.03.2024 0
Разом:
Методичні вказівки : 1
*Опубліковано в репозиторії університету

головна intranet   головна internet