|
КОД |
НАЗВА ВИДАННЯ |
АВТОР(и) |
ВИД |
ПРОТОКОЛ |
РЕЙТ. |
38295 |
Загальна і неорганічна хімія. Методичні вказівки для практичних занять студентів денної та заочної форм навчання. Спеціальність 181. |
Морозова Л.П., Главатчук В.А. |
Мв |
№2 від 29.08.2024 |
1 |
38249 |
Хімія. Методичні вказівки для практичних занять студентів денної та заочної форм навчання. Спеціальність 133. |
Морозова Л.П. |
Мв |
№2 від 29.08.2024 |
0 |
38248 |
Хімія. Методичні вказівки для практичних занять студентів денної та заочної форм навчання. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузі знань – 10 «Природничі науки», 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальність 101 «Екологія», 201 «Агрономія |
Морозова Л.П. |
Мв |
№2 від 29.08.2024 |
1 |
38228 |
Технологія відтворення тварин. Методичні вказівки з дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальності 204 «Техно |
Побережець Ю.М. |
Мв |
№3 від 03.10.2024 |
1 |
38227 |
Годівля сільськогосподарських тварин. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство», с |
Чудак Р.А., Побережець Ю.М. |
Мв |
№3 від 03.10.2024 |
0 |
38226 |
Фізіологія тварин. Методичні вказівки з організації практичних робіт для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для денної форми навчання. Вінниця, ВНА |
Чудак Р. А., Побережець Ю.М. |
Мв |
№3 від 03.10.2024 |
1 |
35460 |
Біохімія продуктів тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять та самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань – 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальність 204 |
Єрмішев О.В., Морозова Л.П. |
Мв |
№5 від 15.03.2024 |
1 |
Разом: Методичні вказівки : 7 | *Опубліковано в репозиторії університету |
|