Кафедра Технології розведння, виробництва та переробки продукції дрібних тварин


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-04-02 13:53:55 опублік. Огороднічук Галина Михайлівна

    3.04.2024 року на 1 парі об 8-00, в аудиторії 5 (ТПК) відбудеться відкрита лекція д.с.г.н. професора Чудака Р.А. з ОК Фізіологія тварин на тему :Фізіологія дихання для здобувачів 2 курсу 21-Т, 22-Т груп. Запрошуються усі бажаючі.
  • 2024-03-19 16:40:44 опублік. Морозова Любов Петрівна

    4 березня 2024 р. розпочали проходження закордонного міжнародного стажування у Куявському університеті м. Влоцлавек (Республіка Польща) на тему "Інформаційні технології як інструмент оптимізації викладацької діяльності у сфері аграрних наук та продовольства" старші викладачі кафедри технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин к.хім.н. Морозова Л.П. та к.с.-г.н. Главатчук В.А. тривалістю 6 тижнів (04.03-14.04.2024 р.) обсягом 180 год. (6 кредитів). Метою стаування є поглиблення професійних знань щодо здійснення педагогічної практики з використанням інформаційних технологій під час викладання навчальних дисциплін у вищій школі.
  • 2024-03-18 11:14:46 опублік. Огороднічук Галина Михайлівна

    Фото У межах вивчення освітньої компоненти «Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин» здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» проведена гостьова лекція заступником директора по тваринництву у ПОСП «Нападівське» Володимиром Олександровичем Поліщуком на тему: «Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин».
    ПОСП «Нападівське» найкраще підприємство Вінницької області, в якому утримується 3500 голів великої рогатої худоби, у тому числі 1100 дійних корів. Це надсучасне підприємство має статус племзаводу з вирощування української чорно-рябої молочної худоби та племрепродуктора з української червоно-рябої молочної породи.
    Лектором аргументовано висвітлено біологічні особливості молочної худоби, представлено практичні заходи щодо стимуляції молочної продуктивності у тварин за інтенсивного виробництва.
    Зустріч пройшла у дружній теплій атмосфері та була корисною для здобувачів і науково-педагогічних працівників.
  • 2024-03-17 19:39:10 опублік. Огороднічук Галина Михайлівна

    Фото 15 березня 2024 року декан факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві СОЛОНА Олена Василівна та гарант ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОГОРОДНІЧУК Г.М. зустрілись зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
    Метою зустрічі було ознайомити здобувачів із розпорядженням «Про проведення процедури обрання студентами вибіркових дисциплін індивідуального навчального плану 2024-2025 н.р.», а також проінформувати про перелік вибіркових компонент розміщених на офіційному сайті ВНАУ, та право здобувачів ОП на вибір ВК в межах спеціальності або споріднених спеціальностей і галузей знань.
    Здобувачам було наголошено, що вибіркові навчальні дисципліни забезпечуватимуть поглиблення їх професійних знань і компетентностей та набуття soft skills навичок.
  • 2024-03-17 19:38:01 опублік. Огороднічук Галина Михайлівна

    Фото 14 березня 2024 року на факультеті технологія виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві відбулась чергова зустріч гаранта освітньої програми, завідувачки кафедри технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин Огороднічук Галини зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
    На зустрічі обговорювалися питання удосконалення освітньої програми, формування здобувачами індивідуальної траєкторії навчання, можливості займатися за дуальною формою навчання та індивідуальним графіком, права на академічну мобільність та неформальну освіту, правила дотримання академічної доброчесності усіма учасниками академічної спільноти.
    На зустрічі були присутні члени робочої групи з удосконалення ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» д.с-г.н., професор Чудак Р..А., та к.-г.н, доцент Разанова О.П.
    Зустріч зі здобувачами була змістовно та інформативно-насиченою, що сприятиме підвищенню якості підготовки фахівців за ОП.

  • головна intranet   головна internet