Кафедра Обліку і оподаткування


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
Завідувач кафедри обліку і оподаткування
к.е.н., доцент Подолянчук Олена Анатоліївна
Навчальні аудиторії 1205, 1206, 1207, 1301, 1304, комп`ютерный клас № 5
Кабінети: 1302 (викладацька), 1308 (каб.зав.кафедри)


Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-04-25 19:38:07 опублік. Іщенко Яна Петрівна

    Фото Наш стартап «GrainSee» - призер відкритого конкурсу стартапів «Ternopil Global Innovation Research» - 2024!
    24-25 квітня 2024 року на базі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя проведено відкритий конкурс стартапів «Ternopil Global Innovation Research» - 2024. Основною метою Конкурсу є виявлення кращих інноваційних проектів вітчизняної молоді, наукової і бізнес-спільноти з метою їх комерціалізації задля інноваційного розвитку економіки і суспільства України, її інтеграції до світового високотехнологічного процесу. Конкурс було проведено у двох лігах: І ліга – учнівська, ІІ ліга – студентська. У конкурсі взяли участь 52 команди з різних куточків України.
    Стартап команда факультету обліку, фінансів та аудиту Вінницького національного аграрного університету «GrainSee» – мобільний додаток, що дозволяє вилікувати рослини за допомогою фото, виборола 3-тє місце у цьому представницькому конкурсі. Вітаємо розробників: Анну Василину, Катерину Лиманюк, Олексія Гайворонюка та кандидата економічних наук, доцента кафедри обліку і оподаткування, заступника директора ННІ економіки та управління з наукової роботи Яну Іщенко! Зичимо втілення інноваційних ідей та рішень у життя!
    Висловлюємо вдячність проректору з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інні Гончарук за інформування, постійну підтримку та ініціативи, спрямовані на розвиток наукового потенціалу талановитої молоді. Дякуємо рідному ВНАУ за широкі можливості в реалізації найамбітніших планів.
  • 2024-04-24 11:27:04 опублік. Коваль Любов Віталіївна

    Фото 22 квітня 2024 року куратором групи 51-ОП-маг, доцентом кафедри обліку і оподаткування Коваль Л.В. було проведено кураторську годину на тему «День чорнобильської трагедії».
    Здобувачі вищої освіти отримали коротку історичну довідку щодо зазначеної техногенної катастрофи 1986 року, вшанували пам`ять загиблих і постраждалих. Було обговорено сучасні сфери застосування ядерної енергії, перспективи та окремо розглянуто небезпечні виклики воєнного часу.
  • 2024-04-22 19:08:47 опублік. Подолянчук Олена Анатоліївна

    Фото В період з 08.04.2024 по 17.04.2024 р. к.е.н., доцен кафедри обліку і оподаткування Подолянчук О.А. взяла участь у Програмі Міжнародного підвищення кваліфікації онлайн вебінарі «АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ПРИ ПІДГОТОВЦІ МАГІСТРІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ (PHD) В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ», який організований IBR LPNT ( m. Lublin) ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян».
    Було прослухано 12 год лекційних занять, 20 год практичних занять та самостійна робота склала 13 годин (45 годин (1,5 кредиту ЄКТС).
    Напрями вебінару: №1 Академічна доброчесність при підготовці магістрів в Україні.
    №2 Сучасні світові стандарти академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів).
    №3 Академічна доброчесність: плагіат (міжнародний досвід).
    №4 Ефективні політики академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії в Україні.
    №5 Академічна доброчесність та онлайн-оцінювання (міжнародний досвід).
    №6 Академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти.
    Під час вебінару було набуто наступні компетентності: професійні та загальні навички академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD).
  • 2024-04-12 09:04:59 опублік. Іщенко Яна Петрівна

    Фото Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у Вінницькому національному аграрному університеті та на підставі Листа Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 06.11.2023 № 21/08-1948 Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році, факультетом обліку, фінансів та аудиту ННІ економіки та управління 10.04.2024 р. проведено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування». На розгляд конкурсної комісій були представлені дві роботи:
    - «Перспективи розвитку бухгалтерського аутсорсингу в сфері малого бізнесу», автор Величко Вікторія Анатоліївна, студентка групи 31-ОП, керівник – кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри обліку і оподаткування Подолянчук Олена Анатоліївна.
    - «Вплив криптовалют та блокчейн-технологій на облікову систему», автор Головченко Яна Олександрівна, студент групи 32-ОП, керівник – кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри обліку і оподаткування Правдюк Марина Володимирівна.
    Роботи Вікторії Величко та Яни Головченко виконані на актуальні теми є пошуковими за характером, спрямовані на вирішення актуальних проблем та висвітлення перспектив подальшого розвитку бухгалтерського аутсорсингу, розвитку криптовалют в Україні та їх облікового відображення. За результатами досліджень здобувачів опубліковані статті у фахових наукових виданнях. Запропоновані авторами інноваційні підходи вирішення досліджуваних проблем впроваджені у практичну діяльність суб’єктів господарювання.
    Голова конкурсної комісії – доктор економічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інна Гончарук подякувала учасникам та керівникам за якісну підготовку наукових робіт, побажала конкурсантам розвитку наукових здібностей, подальших успіхів і нових досягнень.
    Дякуємо Інні Вікторівні за підтримку наукових досліджень молоді та постійне прагнення до формування майбутніх поколінь дослідників та науковців.
  • 2024-03-28 21:48:12 опублік. Подолянчук Олена Анатоліївна

    Фото 28 березня 2024 року на факультеті обліку, фінансів та аудиту відбулася захоплююча гостьова лекція на тему «Важливість професії бухгалтера та перспективи працевлаштування», яка зосереджувалася на важливості та ролі професії бухгалтера у сучасному світі.
    Модератором зустрічі була директор Товариства з обмеженою діяльністю «ЦЕНТР«СНIШ»» Олена Юріївна Шадрухіна.
    Для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 071 Облік і оподаткування лектором було окреслено важливість бухгалтерів в діяльності будь-якого підприємств.
    Було відзначено, що бухгалтер – це висококваліфікований затребуваний фахівець, компетентний у проектуванні інформаційних систем, який вміє інтерпретувати й аналізувати дані про діяльність підприємства і фінансову звітність, давати рекомендації для прийняття управлінських рішень, здійснювати аудит, кваліфіковано консультувати з питань оподаткування. У сучасних умовах професія забезпечує багато можливостей для кар’єрного зростання: від асистента бухгалтера до головного бухгалтера, фінансового директора, бізнес-аналітика, аудитора, інвестиційного радника, топ-менеджера, власника компанії.

  • головна intranet   головна internet