Кафедра Аналізу та аудиту


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
завідувач кафедри аналізу та аудиту
к.е.н., доцент Мулик Тетяна Олексіївна
кафедра розташована в 1-му корпусі 3 поверх аудиторія 1310

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-04-11 12:18:37 опублік. Мулик Тетяна Олексіївна

    Фото З 12.03. по 09.04.2024 р. завідувач кафедри аналізу та аудиту Тетяна МУЛИК, прийняла участь в Програмі віртуальної мобільності «Найкращі практики ЄС-Україна щодо досягнення ЦРС» - 2024 і успішно опанувала онлайн-курс “Прозорість, підзвітність та сталий розвиток бізнесу на шляху до євроінтеграції”, що реалізується у межах проєкту модулю Жана Моне «Transparency. Accountability. Responsibility. Governance. Europe. Trust. Sustainability» та фінансується програмою Еразмус+ (101085395– TARGETS – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH). Курс становить 5 кредитів ECTS (52 контактні години). В межах даного курсу прослухано лекції на теми: 1. Тенденції ЄС у бухгалтерському обліку: зміна парадигми в бік стійкості. 2. Стратегія сталого фінансування ЄС: уроки для України. 3. Політика сталого розвитку ЄС: досвід для України. 4. Блокчейн та його значення для бухгалтерського обліку та аудиту. 5. Ґрунт та Цілі сталого розвитку: досвід ЄС, Чехії та України. По завершенню навчання здано фінальний тест та отримано сертифікат учасника.
  • 2024-03-27 15:07:29 опублік. Томчук Олена Феліксівна

    Фото 27 березня 2024 року відбулась кураторська година із групою 11-ОП на тему: «Академічна доброчесність: принципи та види порушень». Здобувачі вищої освіти розглянули ряд актуальних на сьогодні питань:
    поняття академічної доброчесності; основні принципи; виклики та можливості; академічна доброчесність як іміджеві питання для університету; нормативно-правова база з академічної доброчесності, закони та підзаконні акти; практичне впровадження практик відповідальності за порушення академічної доброчесності.
    Порушенням академічної доброчесності вважається:
    • академічний плагіат;
    • самоплагіат;
    • фабрикація;
    • фальсифікація;
    • списування;
    • хабарництво;
    • необ’єктивне оцінювання;
    • академічний саботаж;
    • надання недостовірної інформації.
    Здобувачі вищої освіти підсумували, що академічна доброчесність – це не лише сукупність етичних, а й визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання та викладання.
    Також зверталась увага здобувачів на дотримання правил проживання у гуртожитку, а саме бережливо ставитись до майна гуртожитку, підтримувати чистоту й порядок у своїй кімнаті та у місцях загального користування, чергувати на блоках (поверхах) згідно з графіками, здійснювати систематичне прибирання, дотримуватися правил техніки безпеки, вимог пожежної безпеки, санітарних норм.
  • 2024-03-06 12:27:55 опублік. Томчук Олена Феліксівна

    Фото 04 березня 2024 року відбулась кураторська година із групою 11-ОП на тему: «Результати першої сесії». Було обговорено труднощі, які спіткали здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) під час здачі сесії та розглянули шляхи їх вирішення. Зверталась увага на вчасне виконання всіх необхідних видів робіт по кожному предмету: здача практичних робіт, написання контрольних робіт, атестацій, презентацій.
    Поряд з іншим було підняте питання щодо залучення абітурієнтів до
    нашого вузу здобувачами – Дня відкритих дверей ВНАУ, яке буде проходити 08 березня 2024 року, а також вчасне погашення заборгованості за навчання та проведений інструктаж щодо дотримання правил внутрішнього розпорядку при проживанні у гуртожитку. Ці питання жваво обговорювалося.
    Було наголошено щодо успішного навчання протягом даного
    семестру, студентам групи 11-ОП потрібно бути більш відповідальним та
    старанним. Куратором було надано відповіді на всі запитання, які виникли під час зустрічі. Побажання усім здобувачам – міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчих здобутків та мирного неба.
  • 2023-12-12 15:10:49 опублік. Мулик Тетяна Олексіївна

    Фото Директор ННІ економіки та управління Наталія ЗДИРКО, прийняла участь в тренінгах та успішно завершила навчання в рамках проєкту DAAD (Німецька служба академічних обмінів) ЕРАЗМУС+ «Підтримка цифровізації українських аграрних університетів» на тему: «Використання інноваційних інтерактивних онлайн-модулів у навчанні», що проходили на базі Вінницького національного аграрного університету 24-26 травня 2023 року. Тренінги здійснювались спільно з Університом прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Німеччина). Проєкт передбачає імплементацію інноваційного підходу у сфері цифровізації освітнього процесу та впровадження нових технологій в закладах вищої освіти. Учасниками тренінгів стали понад 60 викладачів із п`яти провідних аграрних університетів України та 18-ти фахових коледжів, що представляють 10 областей країни.
  • 2023-11-21 17:34:41 опублік. Мулик Тетяна Олексіївна

    Фото З 20 по 21 листопада 2023 року на кафедрі аналізу та аудиту проходив попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня "Магістр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 071 "Облік і оподаткування" денної та заочної форм навчання. Студентами було представлено власні результати досліджень з проблем обліку, аналізу, контролю та аудиту а також надано пропозиції щодо удосконалення їх методики.
    Усі студенти рекомендовані до проходження основного захисту.

  • головна intranet   головна internet