Кафедра Аналізу та аудиту


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
завідувач кафедри аналізу та аудиту
к.е.н., доцент Мулик Тетяна Олексіївна
кафедра розташована в 1-му корпусі 3 поверх аудиторія 1309-1311

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-09-24 22:15:36 опублік. Мулик Тетяна Олексіївна

    Фото 24 вересня 2024 року аспірантка кафедри аналізу та аудиту четвертого року навчання, спеціальність «Облік і оподаткування», Марія Шульган відвідала Товариство з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля» в межах її дисертаційного дослідження на тему: «Бухгалтерський облік виробництва та реалізації продукції бджільництва». Під час візиту було обговорено з головним бухгалтером підприємства Любов’ю Поліш, актуальні та дискусійні питання бухгалтерського обліку в галузі бджільництва. За результатами свого дисертаційного дослідження Шульган М. запропонувала ряд організаційно-методичних розробок, спрямованих на вдосконалення бухгалтерського обліку виробництва та реалізації продукції бджільництва. Зокрема, нею виявлено та систематизовано особливості формування організаційно-економічного механізму обліку продукції бджільництва; обґрунтовано шляхи імплементації світового досвіду формування організаційно-економічного механізму в галузі бджільництва; здійснено розрахунок руху продукції бджільництва; здійснено моделювання розвитку організаційно-економічного механізму форм звітності в галузі бджільництва. Пропозиції щодо заходів з вдосконалення та розвитку організаційно-методичного забезпечення обліку виробництва та реалізації продукції бджільництва схвалені керівництвом та будуть впроваджені в практику підприємства.
  • 2024-09-24 13:13:41 опублік. Мулик Тетяна Олексіївна

    Фото 17 вересня 2024 року відбувся візит Дриманової Людмили аспірантки 4 - го року навчання на Вінницьке обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Віноблагроліс», в межах її дисертаційного дослідження на тему: «Бухгалтерський облік виробництва та реалізації продукції лісівництва». Під час візиту аспірантки, було обговорено з головним бухгалтером підприємства Юлією Бараненко, актуальні питання бухгалтерського обліку в галузі лісового господарства. За результатами консультацій аспірантка запропонувала низку організаційно-методичних розробок, спрямованих на вдосконалення облікових процедур підприємства «Віноблагроліс». Дані пропозиції стосуються стандартизації документів, використання програмного забезпечення для автоматизації розрахунків собівартості продукції, оптимізації запасів матеріалів та готової продукції, вдосконалення обліку реалізації лісової продукції. Пропоновані рішення були схвалені керівництвом підприємства та прийняті до впровадження.
  • 2024-09-06 20:05:48 опублік. Мулик Тетяна Олексіївна

    Фото 15 серпня 2024 р. д.е.н., професор, директор ННІ економіки та управління Наталія ЗДИРКО, взяла участь у XVI черговому з`їзді Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України (ФАБФ) – галузевої професійної громадської організації, що об’єднує фахівців економічних служб підприємств агропродовольчого сектору економіки та провідних науковців.
    До участі в З`їзді було делеговано 48 членів з 15 відокремлених підрозділів з усіх куточків України. Під час З`їзду було заслухано та одноголосно схвалено Звіт голови Ради ФАБФ Валерія Жука про діяльність Федерації за 2021-2024 роки та перспективи на 2024-2027 роки; звіт голови Ревізійної комісії за період 2020-2023 років. Також було розглянуто питання про внесення змін до складу керівних органів громадської організації.
    Висловлюємо вдячність Голові Ради Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України Валерію ЖУКУ за співпрацю та оцінку професійного рівня НПП та аспірантів факультету обліку, фінансів та аудиту Вінницького національного аграрного університету, бажаємо подальших здобутків у професійній діяльності, невичерпного натхнення та успішної реалізації всіх поставлених цілей. Нехай Ваші зусилля сприяють підвищенню престижу професії бухгалтера та аудитора.
  • 2024-09-05 21:13:45 опублік. Мулик Тетяна Олексіївна

    Фото З 25.06. по 04.07.2024 р. завідувач кафедри аналізу та аудиту Тетяна МУЛИК взяла участь у теоретично-практичному курсі по роботі з комп`ютерною програмою «M.E.Doc» тривалістю 16 академічних годин, який проводився ТОВ "Системи для бізнесу 2018", що є регіональним партнером ТОВ "M.E.Doc".
    Результатом навчального курсу стало підвищення кваліфікації та отримання Сертифікату про право викладання навчальних курсів по роботі КП M.E.Doc.
  • 2024-06-07 09:10:19 опублік. Мулик Тетяна Олексіївна

    Фото 04 червня 2024 року відбулась кураторська година із групою 11-ОП на тему: «Микола Іванович Пирогов – видатний вчений».
    Це людина, яка для людства зробила багато відкриттів, якими користуються до цих пір. Геніальний розум і незбагненна наукова інтуїція М.І. Пирогова настільки випереджали час, що його зухвалі ідеї, наприклад, штучний суглоб, здавалися фантастичними навіть світовим світилам хірургії. Ті просто знизували плечима, потішалися над його думками, які вели так далеко, в XXI ст. Видатний вчений, лікар, основоположник воєнно-польової хірургії, М.І. Пирогов (1810-1881) увійшов в історію громадсько-педагогічного руху як теоретик у галузі педагогіки і організатор народної освіти. Його діяльність в Одесі, а потім у Києві мала великий вплив на розвиток педагогічної науки і народної освіти не тільки в Україні, а у світі.
    В основі покращення життя людей за М.І. Пироговим є, насамперед, широкі соціальні перетворення, головною умовою яких мають бути радикальні зміни системи освіти і виховання, розвиток освіти і науки в Україні. Національний музей-садиба М. І. Пирогова розташований в південно-західній частині міста Вінниці, у живописній садибі Вишня, де впродовж останніх двадцяти років свого життя (1861–1881) жив і працював видатний вчений, геніальний хірург, анатом, творець воєнно-польової хірургії, засновник Товариства Червоного Хреста, прекрасний педагог і громадський діяч Микола Іванович Пирогов.
    Здобувачі вищої освіти мали можливість прослухати ознайомчу цікаву екскурсію та по завершенню, прогулятись територією музею. Варто відмітити, що кураторські години, поза межами інституту, завжди радо вітаються здобувачами, адже вони є не лише пізнавальними, але й сприяють зміцненню студентського колективу.

  • головна intranet   головна internet