Кафедра Обліку та оподаткування в галузях економіки


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
Подолянчук Олена Анатоліївна,
завідувач кафедри обліку та оподаткування в галузях економіки,
кандидат економічних наук, доцент
ауд. 1308 (1 корпус, 3 поверх)
тел.:+380973550711
ел. адреса: ac_in_ek@vsau.vin.ua

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2023-12-02 11:48:40 опублік. Правдюк Марина Володимирівна

    Фото У сучасному суспільстві, у тому числі у сфері освіти, відбуваються зміни, що викликані інтеграцією в міжнародний і європейський освітній простір, які дають можливість презентувати освіту України, примножити інтелектуальний потенціал нації.
    Багаторічний досвід кафедри обліку і оподаткування свідчить про те, що студенти–гуртківці краще оволодівають теоретичними знаннями, практичними навичками та професійними вміннями.
    20 листопада 2023 року відбулося підсумкове засідання наукового гуртка «Клуб сучасного бухгалтера та податківця» за участю викладачів та студентів освітнього ступеня «Бакалавр» метою якого було підведення підсумків роботи за 2023–2024 навчальний рік.
    Відповідно до порядку денного було проведено:
    1. Обговорення результатів досліджень студентів з питань написання тез на конференцію «Актуальні проблеми пріоритетні напрями та стратегії розвитку України: погляд молоді» та статей у журналі студентських наукових праць «Управління, адміністрування та право: проблеми, тенденції, досягнення».
    2. Згідно плану заслухано доповіді здобувачів вищої освіти з відповідної тематики.
    3. Підведення підсумків роботи студентського наукового гуртка «Клуб сучасного бухгалтера та податківця» за перше півріччя 2023-2024 навчального року – звіт керівника.
    Студенти-гуртківці завжди беруть участь у Всеукраїнських та міжнародних науково- практичних конференціях.
  • 2023-10-27 12:42:23 опублік. Коваль Наталія Іванівна

    Фото 25 жовтня 2023 відбулась кураторська година для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування на тему: «Обговорення результатів поточного контролю знань. Проведення роботи зі студентами, що стосується підвищення рівня успішності та дисципліни». Куратори к.е.н., доцент Наталія Коваль особливу увагу приділили питанням дотримання студентами вимог навчального процесу, зокрема відвідування занять, а також зазначила, що окрім навчально процесу вагому роль в житті кожного студента посідають науково-дослідна та організаційна діяльність. Здобувачам зазначено на важливості їхньої участі у конференціях, друкуванні матеріалів спільних з викладачами ВНАУ, досліджень у відповідних збірниках матеріалів конференцій, або у фахових виданнях України.
    Навчання у ВНАУ розвиває впевненість у собі, дає практичні навички та теоретичні знання, допомагає формуватися як особистість!
  • 2023-10-26 21:46:39 опублік. Правдюк Марина Володимирівна

    Фото 20 жовтня куратором групи 42-ОП Доцентом кафедри обліку та оподаткування в галузях економіки Правдюк Мариною Володимирівною була проведена кураторська година на тему " День захисників і захисниць України "
    Традиційно у жовтні у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці українці вшановують воїнів, які вже дев’ятий рік героїчно боронять Україну від російській агресії.
    Українці 1 жовтня вперше відзначали День захисників та захисниць за оновленим календарем. Без їхньої невтомної, відважної боротьби за наш мир і спокій, нам би не вдалося сьогодні бути поруч і радіти ще одному дню у вільній країні. Сьогодні наше життя, мир та спокій залежить від Збройних Сил України. Від незламності та гарту наших мужніх захисників, від їхніх гарячих сердець та сталевого духу.
    Днем захисника і захисниці України! Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.
  • 2023-10-23 17:53:01 опублік. Подолянчук Олена Анатоліївна

    Фото 18 жовтня 2023 року між Вінницьким національним аграрним університетом і Головним управлінням Державної податкової служби у Вінницькій області підписано договір про співпрацю у науковій та навчально-методичній сферах щодо підготовки науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування».
    Співпраця посилить практичну підготовку здобувачів вищої освіти і науково-педагогічних працівників у сфері податкової системи та оподаткування.
    Надзвичайно важливо працювати для розвитку науки, поєднаної з практикою, готувати професійні кадри, конкурентоспроможних на вітчизняному та світовому ринках праці.
  • 2023-10-03 22:16:21 опублік. Правдюк Марина Володимирівна

    Фото 29 вересня куратором групи 42-ОП Доцентом кафедри обліку та оподаткування в галузях економіки Правдюк Мариною Володимирівною була проведена кураторська година на тему "Мій університет"
    Вік живи- вік учись. Нам усім відома ця гарна українська народна мудрість. Знаходити в стінах улюбленого університету відповідь на будь-яке питання, нікому і ніколи не дозволяти себе зламати, постійно прагнути до успіху і боротися за високий статус улюбленого Вузу.
    В далекому 1982 році, філія Української сільськогосподарської академії невеличким потічком із 152 студентів та 12 викладачів розпочали тернистий шлях, який пройшли до теперішнього успіху. Саме тут зростала ціла плеяда багатьох талановитих людей, науковців, керівників аграрної галузі, заслужених працівників сільського господарства, успішних фермерів, державних діячів. Котрі своєю працею створюють імідж, добру славу Університету та є прикладом для сучасних студентів.
    Вінницький національний аграрний університет це визнаний лідер аграрної освіти. Вагомий науковий потенціал, інноваційні технології, новаторські проєкти, які реалізовує університет, дають йому змогу крокувати в ногу з часом.
    ВНАУ поєднання вітчизняного досвіду та передових світових практик, величезний дружній викладацький колектив дають можливість кожному, хто хоче і прикладатиме до цього зусилля, здобути якісну освіту.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 44 

    головна intranet   головна internet