Кафедра Лісового, садово-паркового господарства, садівництва та виноградарства


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
МАТУСЯК Михайло Васильович – к. с.-г. н., доцент, в.о. завідувача кафедри лісового, садово-паркового господарства, садівництва та виноградарства факультету агрономії та лісівництва Вінницького національного аграрного університету. Кабінет 2518.
Викладацька кафедри лісового, садово-паркового господарства, садівництва та виноградарства ауд. 2519.
Номер тел. (0432) 43-72-30, 346 (внутрішній)

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2023-11-27 08:32:45 опублік. Панкова Сніжана Олексіївна

    Фото 8 листопада на кафедрі лісового та садово-паркового господарства факультету екології, лісового та садово-паркового господарства ННІ агротехнологій та природокористування
    відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання спеціальності 206 Садово-паркове господарство. 8 листопада на кафедрі лісового та садово-паркового господарства факультету екології, лісового та садово-паркового господарства ННІ агротехнологій та природокористування
    відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання спеціальності 206 Садово-паркове господарство.
  • 2023-11-27 08:29:08 опублік. Панкова Сніжана Олексіївна

    Фото 24 листопада 2023 року студенти факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства взяли активну участь у секційному засіданні ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «Актуальні проблеми,пріорітетні напрями та стратегії розвитку: погляд молоді» .
    В ході обговорення голова секції Михайло Матусяк – кандидат с.-г. наук, доцент, завідувач кафедри лісового та садово-паркового господарства та Олександр Ткачук - доктор с.-г наук. професор, завідувач кафедри екології та охорони навколишнього середовища, відзначили високий рівень підготовки доповідачів, які акцентували свою увагу на сучасних проблемах охорони навколишнього середовища, розвитку лісогосподарського комплексу та збереження зелених насаджень міських територій в умовах війни.
  • 2023-11-09 12:16:23 опублік. Панкова Сніжана Олексіївна

    Фото 8 листопада на кафедрі лісового та садово-паркового господарства факультету екології, лісового та садово-паркового господарства ННІ агротехнологій та природокористування
    відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання спеціальності 206 Садово-паркове господарство.
  • 2023-10-18 15:03:00 опублік. Панкова Сніжана Олексіївна

    Фото Між кафедрою лісового та садово-паркового господарства ВНАУ та міським комунальним підприємством «ВІННИЦЯЗЕЛЕНБУД» було підписано договір про співпрацю. Метою договору є проведення науково-виробничої діяльності, обмін передовим досвідом в сфері озеленення та ландшафтного дизайну, проведення навчально-практичної підготовки студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство». Основні положення договору мають на меті забезпечити здобувачів вищої освіти сучасними методами та формами організації праці в сфері їх майбутньої професії, формування у них професійних умінь і навичок під час виконня виробничих завдань в сучасних ринкових умовах. Підписаний договір сприятиме розширення бази зовнішніх стейкхолдерів Вінницького національного аграрного університету.
  • 2023-09-27 14:20:21 опублік. Панкова Сніжана Олексіївна

    Фото Студентами спеціальності "Садово-паркове господарство" під керівництвом викладачів кафедри лісового та садово-паркового господарства була проведена санітарна та формувальна обрізка алейних посадок ялівця звичайного на території університету. Виконання практичних завдань пов’язаних з майбутньою професією та виробничою діяльністю студентів є невід’ємною складовою навчального процесу у ВНАУ!
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 58 

    головна intranet   головна internet