Факультет економіки та підприємництва


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    ПРО ФАКУЛЬТЕТ

КОНТАКТИ


в.о. декана факультету
д.е.н., професор,
Польова Олена Леонідівна


☎ Телефон (8-324)


➤ Кабінет 2215

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
Факультет економіки та підприємництва створений в липні 2016 року в результаті реорганізації економічного факультету. Очолює факультет доктор економічних наук, професор Польова Олена Леонідівна. Успішна робота факультету гарантується високим фаховим та науковим рівнем професорсько-викладацького складу.
Сьогодні на факультеті економіки та підприємництва навчається понад 480 студентів, з яких близько 340 студентів – денної форми навчання. На факультеті здійснюється підготовка бакалаврів та магістрів за спеціальностями:
- «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»,
- «Економіка»,
- «Комп`ютерні науки»,
- «Туризм»,
- «Готельно-ресторанна справа».
Молоді науковці факультету активно приймають участь у міжнародних науково-практичних конференціях тим самим гідно представляють університет серед інших вищих навчальних закладів світу.
На факультеті активно працює студентське наукове товариство. Студенти беруть участь у семінарах, конференціях, міжнародних та всеукраїнських конкурсах наукових робіт та олімпіадах, посідаючи щорічно призові місця. Студенти факультету постійно розвивають свої таланти у колективах та гуртках художньої самодіяльності університету, долучаються до благодійних та розважальних заходів і є глибокими патріотами рідної Батьківщини. Студенти мають можливість проходження навчально-виробничого стажування в аграрній галузі провідних країн: Польщі, Голландії, Швеції, Швейцарії, Данії,Німеччини, США, Канади.
Випускники факультету – бажані працівники економічних і фінансових служб підприємств та організацій різних галузей і форм власності, які можуть обіймати посади економістів, аналітиків, ІТ-фахівців.
Факультет має потужний комп`ютерний центр, що складається з семи комп’ютерних класів. Тут розробляються та інтенсивно впроваджуються у навчальний процес освітні прогресивні технології, інноваційні комплекси програмного забезпечення.
Зусилля факультету спрямовані на вивчення потреб ринку праці, розширення соціального партнерства з роботодавцями, укладання довготермінових угод про співпрацю, які включають працевлаштування випускників. Міжнародні відносини з питань стажування здійснюються за міжнародними угодами та договорами з відповідними установами за кордоном.
В теперішній час факультет економіки та підприємництва гідно представляє університет як центр сучасної освіти і науки, підготовки висококваліфікованих науково-педагогічних кадрів, впровадження у практику наукових досягнень, технічних і технологічних розробок, реалізації програм за пріоритетними напрямами фундаментальних і прикладних наукових досліджень для розв`язання важливих соціально-економічних завдань у різних галузях економіки.


головна intranet   головна internet