id: 8472
Title: Технологія мясної галузі. Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.050701 Харчові технології та інженерія
Authors: Власенко В.В.,Фаріонік Т.В.
Keywords:
Date of publication: 2014-10-29 08:57:04
Last changes: 2014-10-29 08:57:04
Year of publication: 2014
Summary: Дисципліна "Технологія м’ясної галузі" займає важливе місце у формуванні знань кваліфікованих фахівців з питань забою та первинного перероблення худоби і птиці, консервування, зберігання, транспортування відповідно до вимог чинних державних стандартів та іншої нормативної документації розроблення та впровадження в умовах виробництва вітчизняних і зарубіжних високоефективних енергозберігаючих та безвідходних технологій з переробки м’ясної сировини. Вирішення цих завдань дасть можливість розширення асортименту, поліпшення якості готових м’ясних виробів та їх конкурентної спроможності в умовах ринкових відносин.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/8472.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 8472.pdf Size : 438500 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|