The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 7770
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання м’ясної та молочної галузі» (Частина 2: Обладнання ліній забою великої рогатої худоби, свиней та птиці) для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології
Authors: Пазюк В.М., Пазюк О.Д.
Keywords:
Date of publication: 2014-04-30 08:34:52
Last changes: 2014-04-30 08:34:52
Year of publication: 2014
Summary: В підготовці бакалаврів та спеціалістів з спеціальності 6.051701 «Харчові
технології та інженерія» особливе місце має курс «Технологічне обладнання
м’ясної галузі». В ньому розглядаються основне технологічне обладнання
м’ясної промисловості та технологічні процеси, що відбуваються в них.
Вивчення будови та принципу роботи основного технологічного
обладнання студентами є необхідним теоретичним підґрунтям для практичної
реалізації їх на підприємствах м`ясопереробних та молочних виробництв. Вони
повинні засвоїти необхідні знання і вміти їх практично використовувати,
проводити аналіз існуючого обладнання та самостійно вносити пропозиції по їх
вдосконаленню, що реалізуються в подальшому в розробці та створенні
раціональних конструкцій машин та апаратів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/7770.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 7770.pdf Size : 1464383 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska