|
id: 6931
Title: Технологія виробництва м’яса птиці Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7. 090 10201 «ТВіППТ» зі спеціалізації «Птахівництво»
Authors: Царук Л. Л. Зотько М.О.
Keywords:
Date of publication: 2013-10-30 14:36:01
Last changes: 2013-10-30 14:36:01
Year of publication: 2013
Summary: Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання у вивченні курсу « Технологія виробництва м’яса птиці».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6931.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 6931.pdf Size : 994745 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|