id: 6871
Title: Вивчення якісних показників сухого молока виробленого з приміненням флюїдного дна сушильної установки
Authors: І. Г. Власенко
Keywords: сухе молоко, технологія виробництва, флюїдне дно, сушильна установка, якість, колір, смак, запах
Date of publication: 2013-10-17 10:40:50
Last changes: 2013-10-17 10:40:50
Year of publication: 2013
Summary: В статі запропонована технологія виробництва сухого молока з використанням флюїдного дна для сушильної установки. На основі проведених досліджень було встановлено, що за кольором, смаком, запахом, консистенцією та фізико-хімічними показниками зразки відповідають вимогам міжнародних стандартів, що дозволяє підвищити рівень рентабельності виробництва до 31 %.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6871.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6871.pdf Size : 354820 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|