id: 6803
Title: Теоретичне обгрунтування та розробка рецептури січених напівфабрикатів з використанням індичого м"яса
Authors: А. А. Шемет, О. М. Бергілевич
Keywords: напівфабрикати, січене індиче м"ясо
Date of publication: 2013-10-11 13:10:39
Last changes: 2013-10-11 13:10:39
Year of publication: 2013
Summary: Наводиться теоретичне обґрунтування та розробка рецептури січених напівфабрикатів з використанням індичого м’яса. Було розроблено 4 рецептури з повною та частковою (30,40,50 %) заміною основної м"ясної сировини рецептури-аналогу на індиче м"ясо, також курячі яйця були замінені на перепелині, а вода – на молоко. Встановлено, що 40 % заміни індичого м"яса у січених напівфабрикатах є найбільш оптимальним за відсотковим співвідношенням основних харчових нутрієнтів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6803.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 6803.pdf Size : 312262 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|