|
id: 6009
Title: Технологія бродильних виробництв Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Authors: Власенко В.В., Крижак Л.М.
Keywords:
Date of publication: 2013-05-29 16:05:22
Last changes: 2013-05-29 16:05:22
Year of publication: 2013
Summary: «Технологія бродильних виробництв» є складовою частиною дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» та нормативною дисципліною циклу професійної підготовки студентів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/6009.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 6009.pdf Size : 377338 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|