|
id: 5241
Title: Мікробіологія молочних та м’ясних продуктів.Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність 7.090102 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Authors: Власенко В. В., Блащук В.В.
Keywords:
Date of publication: 2012-10-31 08:10:41
Last changes: 2012-10-31 08:10:41
Year of publication: 2012
Summary: Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність 7.090102 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/5241.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5241.pdf Size : 599985 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|