id: 4797
Title: Особливості сировинного забезпечення молокопереробних підприємств Вінницької області
Authors: Н. О. Новаленко, О. Коханська, В. Продан, І. В. Деревенько
Keywords: переробка молока, якість молока, показники якості
Date of publication: 2012-07-27 13:16:59
Last changes: 2013-09-04 14:51:00
Year of publication: 2012
Summary: Зроблений аналіз якості молока, що надходить на переробку. Встановлено, що молоко з господарств населення має низькі показники якості.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/4797.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 3(61)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 4797.pdf Size : 336343 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|