id: 4285
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів другого курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.090 102 « Технологія виробництва і переробки продукції тваринницт
Authors: Гуцол А.В., Гуцол Н.В., Льотка Г.І., Фабіянська О.Л.
Keywords:
Date of publication: 2012-02-29 16:06:25
Last changes: 2012-02-29 16:06:25
Year of publication: 2012
Summary: Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання у вивченні курсу “ Технологія виробництва продукції свинарства. Рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/4285.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Ромигайло І.Ю.
File : 4285.pdf Size : 357997 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|