id: 38896
Title: Організація ресторанного господарства. Методичні вказівки для організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241«Готельно-ресторанна справа» перший освітній ст
Authors: Табенська О.І.
Keywords: Туризм, туристичні ресурси, музеї, собори, парки, кафе, ресторани, фестивалі, гастрономічний туризм
Date of publication: 2025-02-25 13:29:01
Last changes: 2025-02-25 13:29:01
Year of publication: 2025
Summary: Розглянуто кадрове забезпечення ресторанів, франчайзинг, гарячі, холодні цехи, кондитерськийцех
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/38896.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38896.pdf Size : 2315351 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|