The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 38840
Title: М’ясопродуктовий підкомплекс як складова продовольчої безпеки України: сучасний стан і динаміка розвитку
Authors: Болтовська Л.Л.
Keywords: продовольча безпека, м’ясопродуктовий підкомплекс, ринок м’яса, виробництво м’яса, сільськогосподарські підприємства, господарства населення.
Date of publication: 2025-04-29 10:17:48
Last changes: 2025-04-29 10:17:48
Year of publication: 2025
Summary: М’ясопродуктовий підкомплекс відіграє ключову роль в економіці та є основною складовою продовольчої безпеки держави. Проте внаслідок занепаду галузі тваринництва спостерігається щорічне скорочення чисельності поголів’я худоби (за винятком птиці), що негативно впливає не лише на рівень споживання м’ясної продукції населенням, а й на загальний економічний стан країни. Вітчизняний ринок м’яса та м’ясопродуктів дедалі більше залежить від імпортних поставок. Для подолання цих викликів необхідне впровадження ефективної державної політики підтримки вітчизняного виробника та модернізації галузі.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/38840.pdf
Publication type: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Publication: Міжнародний науковий журнал «Інтернаука». Серія: «Економічні науки». 2025. № 4. URL: https://www.inter-nauka.com/uploads/public/17453154116978.pdf DOI: https://doi.org/10.25313/2520-2294-2025-4
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38840.pdf Size : 2198474 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska