id: 3879
Title: Вивчення властивостей сирних згустків
Authors: І. М. Турчин, Н. Б. Сливка, О. Р. Михайлицька
Keywords: молоко, гомогенізація, сичужний сир, технологія, гель, згусток
Date of publication: 2012-01-31 16:47:01
Last changes: 2012-01-31 16:47:01
Year of publication: 2012
Summary: В статті наведено результати дослідження впливу гомогенізації молока на тривалість структуроутворення сичужних згустків при виробництві голландського брускового сиру. Встановлено, що гомогенізація молока здійснює суттєвий вплив на інтенсивність виділення сироватки із сичужного згустку, причому ця залежність носить складний характер.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/3879.pdf
Publication type: Статті
Publication: 440 Вінниця
In the collections : Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 3879.pdf Size : 289462 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|